Problemele tale sentimentale pot genera paranoia. Trateaza-te mergand la doctor!
Poate era altcineva care semana cu el. Persoanele decedate nu mai au trup ca sa poata veni pe lumea asta fizic.
Man nici aia care au probleme psihice nu stiau initial sau nu vreau sa creada asta, probabil ca era cineva care arata ca el sau imaginatie pura
Eu mai încurc colegii și nu mai știu de la ce învățământ îi mai cunosc. Asta nu ține de paranormal. Sau da?
Putem să confundăm pe cei cunoscuți și să credem despre ei că sunt alte persoanele pe care le-am cunoscut în alte împrejurări.
Asta cu problemele mintale e discutabilă.
Faza cu paranormalul este un subiect interesant pentru cine ii acorda atentie sau preferă să creadă. Paranormalul nu e o stiinta, e doar o credința deci tine de preferinte.
Prietene,am vazut fantome, demoni si furtuni la 4 dimineata la -10 grade..am avut amintiri din alte dimensiuni, deci da...am vorbit si cu morti..nu esti primul.
Tot ce ai acum e speranta..pentru ea merita sa traiesti!
Toate astea in filme horror.
Misto,sa intelegem ca astea apar doar iarna la minus 10 grade
Sunt fantome de iarna, alea de vara sunt caldurose, iti sug sangele
Stiu suna nebunesc, un om educat ar spune ca era fenomenul "sleep paralysis" care te face sa halucinezi, nu am vazut clar chestiile alea, era ca si cum as fi visat lucid, nu incerc sa conving sau sa impresionez pe nimeni si sunt explicatii stiintifice care dovedesc aproape orice dar eu nu sunt convins ca era doar asta.
Lumea asta s-ar putea sa nu fie chiar atat de materiala.
Peace!
Hey eu sunt deschis spre orice, nu considera stiinta o dogma o credinta, dar avem nevoie de dovezi, asta cere lumea stiintifica
Intre-o tara de orbi, daca unul zareste ceva, este considerat nebun, paranormal si nu va fi crezut de niciun asa-zis normal.
Deci nu exista paranormal.Sunt lucruri normale pe care handicapatii normali nu pot nici sa le vada si nici sa le creada.
ESTI BATA MAAAAAA
ai surprins o fantoma in "flagrant" si nu i-ai facut poza
si sa dovedesti ca exista ceva dupa moarte!
insa, sa nu crezi ca nu cred in paranormal, chiar cred, insa atat timp cat e absolut aleator si deci nu e folositor sau masurabil... cu ce ma ajuta?
Variante:
1. Ai trait cu impresia ca ai vorbit cu el.
2. Ti s-a parut ca era el.
3. Poate ai visat s-au ti-ai imaginat ca ai vorbit cu el.
Eu una nu cred in paranormal...
ioana98 întreabă: