Stetoscop crede!
Pot face orice numai printr un gand. Orice mi doresc iese si nu ma fortez deloc. Numai imi "comand" : "mi ar place" cutare, iar acel ceva vine.
Si mai stiu ca nimic nu este imposibil. Deseori m au amuzat micile mele ganduri si faptul ca sunt in stare de orice.
La inceput am inceput prin lucruri simple, sa vad daca functioneste, de genul " mi ar place sa ma priveasca acela care va trece prin fata mea si sa mi zambeasca". Gandit si facut! Am zis ca e coincidenta, dar repetand, nu putea fii de fiecare data coincidenta. Azi am ajuns mai sus si muncesc unde mi doresc, am salarul pe care mi l am dorit, persoana la care am visat.
Da; cel putin asupra noastra insine, gandul are putere. Daca ne obsedeaza gandul ca suntem bolnavi de o anumita boala, sfarsim prin a ne imbolnavi... daca ne gandim ca numai moartea ne poate salva dintr-o situatie limita, multi dintre noi sfarsesc prin a se sinucide.Personal,mi-e frica de puterea gandului meu, a imaginatiei iscate de pe urma lui, cand ma trezesc singura in casa pustie in miez de noapte...Atunci gandul, daca-i dau frau liber, ma terorizeaza... Mintea, ca generatoare de ganduri, trebuie tinuta in frau...altminteri palavrageste tot timpul...Nu-i vorba ca un gand bun salveaza fiinta...Sunt multe de spus... Oricum, intrebarea pusa "sparie gandul"prin vastitatea ei, cum spunea cronicarul...
Este prea mult de spus...in cateva cuvinte, acest subiect este de prisos.Eu am trecut prin momente dificile si dupa o perioada de studiu a mai multor carti, cred ca in numar de 20, au inceput sa apara rezultatele.Adevarat ca nu s-a intamplat peste noapte dar mi-am gasit echilibrul, ceea ce este foarte important pentru mine in astfel de vremuri.
Succes!
Poti incerca si tu prin a-ti incepe fiecare zi cu un zambet.Pentru inceput...
Imi mai amintesc cazuri cand un doctor ar fi gresit un diagnostic si i-a spus pacientului ca are cancer desi a reesit ca nu avea.In 3 luni de zile pacientul a muri.Cred ca este un exemplu la problema abordata de tine.
Da, si uite o sa-ti zic o scurta povestioara care am citit'o intr'o carte de psihologie...erau 2 armate una f.numeroasa si puternik si una mai mik si nu asa renumita.Armata asta mai mik era f demoralizata ca o sa piarda batalia...mai mai sa nici numai lupte ca deja erau siguri ca o sa piarda si atunci comandantu a zis asa ''vedeti banu asta? e daca cade cap castigam daca nu...asta e. pierdem''bun... da asta cu banu cade cap, astia veseli''yeeee catigam gata...'' se duc la batalie convinshi ca o sa castige si castiga, apoi comandantu zice ''mai tzinetzi minte banu? uita'tzil'' si arata un ban care avea cap pe ambele partzi
Conteaza foarte mult atitudinea care o ai. Celor optimisti le iasa mereu bine, indiferent de cat de nasoala e situatia, caci au deschiderea de a gasi solutii.
Da, cum a zis si @april, la ce ne gandim cel mai mult si mai intens se va intampla, daca te gandesti la nenorociri se va intampla, gandul are un fel de putere pe care nu o putem explica, daca ne-am dezvolta aceasta capacitate am putea gace orice, chiar si sa zburam, de fapt subconstientul are puterea asta, sper ca vom afla intr-o zi puterile noastre
Gandul este o forma de energie a creierului care actioneaza ca o raza lasser. Cu cat creste mai mult vointa de concentrare creste raza de actiune a gandului, ajungand la mii de km. Atentia marita nu ganditi sau doriti rau cuieva caci gandurile negative pot pot avea o viteza de propagare inzecita si pot fi devastante care va vor provoca remuscari ce va vor urmari si in vietile urmatoare.De aceea e de consiliat a zice tuturor ganditi pozitiv si veti avea numai de castigat in evolutia voastra ca entitate.Readuc aminte un pasagio de la biblie,, doreste-i binele celui de langa tine ca si cum ar fi o parte desprinsa din tine,,.
anonim_4396 întreabă: