Amice, daca mori, vei muri ca prostu'. Reincarnarea este o poveste care poate fi sau nu adevarata, dar nu este dovedita ca reala, cel mult daca nu te iei dupa barbosi buni de gura.
Oky, te sinucizi ca sa vezi daca exista reincarnare, si daca exista, crezi ca o sa stii? Logic ca nu, dar poti face asta: iti dai cu capul de perete pana nu iti mai amintesti cine esti, de exemplu, sau iei niste oxitocina, nu, nu e otrava, o sa observi ceva schimbari, asta fiind dovada ca nu exista suflet, deci n-are ce sa se reincarneze.
Dacă exista reîncarnare trebuia sa nu difere numărul populației.
Mai vreau să-ți zic ca dacă alegi sa te omori dai dovadă de lașitate.
Ciao
Si daca eu iti spun ca as crede in reincarnare, tu te iei dupa mine?
Si, la fel, daca-ti spun ca nu cred, la fel te iei dupa mine?
Tu aici ceri "dovezi" sub forma de argumente pur subiective ale indivizilor pentru ca este vorba de credinta in reincarnare, si nu in siguranta ca ea exista.
Nu se rezolva nimic...
Azi e 15, te-ai reincarnat sau nu seara trecuta?
"Si ti se pare ca tu dai dovada de mai mult curaj daca traiesti fara sa te opui tuturor din jurul tau care merita si ma refer sistemului asta infect?"
--Accero, stiu cum simti.
Cand vezi in jurul tau zi de zi,minut de minut nedreptate,ipocrizie exista riscul sa te demoralizezi, sa simti ca vrei sa renunti...
--Dar spune-mi acum te rog : poti separa viata si trairea ta interioara,pura, le poti separa de problemele de zi cu zi? de ceea ce vezi si de felul in care e sistemul la care te referi tu?
Eu zic ca da, le poti separa.
--Pana la urma cu cine sa ne punem, Accero? spune tu.
Suntem prea mici si ne luptam cu morile de vant...
Ma intrebam aseara oare cand o sa se termine nedreptatea din lume? cand o sa ia toata harababura asta sfarsit?
Raspunsul a venit : niciodata.
Concentreaza-te pe viata ta, nu acumula prea multa energie negativa in tine din cauza unor probleme ale tarii.
Fii tolerant, deschis, ajuta oamenii, fii bun, incearca din rasputeri sa nu lasi niciodata ura si scarba sa-ti invadeze sufletul.
Pastreaza-l curat chiar daca traieste intr-o lume ca asta.
Promite-ti asta.
E doar o superstitie, nu-ti poate dovedi nimeni chestiunea asta "filozofica". Si plus ca ce invata cultura indiana, o data ce mori, si sa presupunem ca ai reincarnat intr-un animal, nu mai esti constient de viata ta anteriora, e total irelevant. Dar ma rog, in cultura indiana, si nu numai, acest fenomen sa-i zic, are un efect puternic asupra populatiei, fiind preluata aceasta superstitie si de cei din occident.
Daca ar fi sa existe reincarnarea atunci care mai este sensul vietii? Pentru ce mai traiesti? Ca sa invii si sa mori la infinit?
Cred ca este ceva dupa moarte dar in nici un caz reincarnare.
Sper si eu acelasi lucru
Scopul vieti e sa ajungi la puritate la lumina pura!
Nu cred in reincarnare! Cum sa te reincarnezi daca esti in viata? Daca nu, s-ar putea sa te reincarnezi in animalul pe care il urasti, ca sa vezi cum este.
Daca sunt in viata? eu nu ma refeream cat sunt in viata, ci dupa ce mor, am cam trait suficient...
Citez din ceea ce am citit odata : "A te sinucide inseamna a recunoaste caracterul derizoriu al existentei, absenta oricarei ratiuni de a trai, caracterul nesabuit al zbuciumului cotidian si inutilitatea suferintei"
Îți dau un sfat însă, ai o singură viață, oricât de mult ai suferi si oricat de multe probleme ai avea, sinuciderea nu este cea mai buna solutie.
Totusi, daca doresti neaparat sa te sinucizi, inainte de a o face, fă tot ce ai vrut sa faci vreodată ăn viața ta.
De ce il incurajezi? t. ai un dislike din partea mea!
Am zis eu : Hai sinucidete? I-am explicat de ce nu trebuie sa o facă.
Crezi ca ii pasa cuiva de like si dislike? Oricum cand nu mai ai motive sa respiri ce faci? simplu nu mai respiri.
Ai zis "Totusi, daca doresti neaparat sa te sinucizi, inainte de a o face, fă tot ce ai vrut sa faci vreodată ăn viața ta." din punctul meu de vedere este o incurajare!
Mai bine stai in viață, totuși, dacă te duci în capitală, te urci pe pervazul unei camere de hotel de la etajul 10 si te revoltezi, se ajunge la politie, s.a.m.d poți să încerci sa schimbi aceste lucruri cu amenințarea că te v-ei omorâ.
Dar cum am mai zis, nu merita nimic din lume pentru a te sinucide.
E o diferență între încurajare și sfat.
Orice om motivat 100% sa se sinucidă ar trebui să facă asta.
Ai inteles gresit si tu. nu era vb despre like-urile de pe facebook etc.si era un mon e exprimare mai directa. iar eu iti sugerez sa te mai gandesti. gandeste-te la ce ai de pierdut. si la persoanele iubite tie, cat vor suferi si tot asa. cum ar fi ca fiecare om la fiecare cazatura sa-si ia viata pentru ce? serios acum ( nu`mi spune nu sti ce simt si despre ce vb, BA DA stiu si eu am trecut prin niste momente destul de grele si eu aveam aceleasi ganduri ca tine dar mi-a venit mintea la cap si m-am razgandit e o prostie.)
te-ai gandit ca acel "sfat" nu e bun?
Dar pot sa pariez... ca nu ai trecut prin ce am trecut eu, nu te-ai confruntat cu iadul si ai invins cateva batalii care pareau importante... pentru ce? pentru ca nu mai am motive sa traiesc, pentru ca am ranit prea multe persoane, pentru ca existenta mea in sine e un pericol pentru societate
Este un sfat bun, gandeste-te la el.
Un alt sfat pe care NumeciudaT l-ar considera unul rau, eu aici filosofez sau dau răspunsuri logice, nu încerc să te demoralizez sau să te moralizez.
Dace te-ai intoarce sau nu diferenta ar fi ca ai continua aceasta viata.
Dacă nu trăiești înr-o țară la care războiul te așteaptă la fiecare colț, nu cred că ai motive chiar așa de serioase să te sinucizi, dacă nu te-ai împlinit personal, asta nu înseamnă că nu mai are rost viața.
Motivele mele pentru care nu as face asa ceva.
Cel mai important motiv este ca iubesc viata, asa cum este ea, cu toate rahaturile care ni le scoate uneori in cale.
Al doilea motiv este ca mi-am facut anumite planuri si mort este mai greu sa mi le indeplinesc Big Grin
Al treilea (la care sinucigasii nu prea se gandesc) este suferinta provocata celor din jur. Probabil ca sinuciderea este un lux pe care ar trebui sa si-l permita doar cei absolut singuri.
Stai sa ghicesc: esti Adrian Nastase sau Gigi Becali?
Da cred in reincarnare.dar ce vrei sa zici prin " intentionez sa vad in noaptea asta daca o sa ma reincarnez"? omul dupa ce moare isi alege singur locul si timpul unde va fi reincarnat. doar dupa ce ajunti la puritate absoluta nu te vei mai reincarna.asta stiu.
Pai " intentionez sa vad in noaptea asta " = cu nu mai am motive pentru a mai traii si speram ca reincarnarea nu exista pentru ca nu mai vreau sa mai sufar inca odata la fel de tare...
Nu face prosti de genu "viata nu mai are rost... fara etc" iti dai seama ca nu`ti vei mai aminti nimic ni ce ai facut si etcviata merita traita pentru ca e frumoasa si cu bune si cu rele. repet nu viata trebuie traita!
Cand ai vazut cate am vazut eu si ai trait cate am trait eu, iti spun ca ti-ai fi dat seama ca viata nu mai are sens sper doar sa nu mai ma reincarnez iarasi sa trec prin asta din nou
In timp ce niste ****** ca voi o sa se sinucida, eu oi trai pentru a ma intelege mai bine si a evolua constant, pentru a-mi controla mai bine emotiile si subconstientul, pentru a-i intelege, ajuta, sustine, inspira si motiva pe ceilalti, pentru a-mi imbunatati viata, pentru a ma bucura de momentele de liniste, pentru a-mi acorda timp pentru relaxare, pentru a ma bucura atat de momentele importante din viata mea, cat si de lucrurile marunte, pentru a-i bucura pe ceilalti cu glumele mele, pentru a cunoaste cat mai multe femei si a-mi satisface fanteziile, pantru a face sporturi extreme, pentru a-mi trai viata din plin, pentru a realiza majoritatea lucrurilor la care am visat, pentru a vedea lucrurile dintr-o noua perspectiva, pentru a calatori si vedea diferente socio-culturale, locuri si peisaje de neuitat, diversitatea de mancaruri, bauturi, sporturi, stiluri de viata, hobbi-uri si a cunoaste oameni valorosi pe care nu-i voi uita niciodata, pentru a-mi mentine treaz entuziasmul si a-mi hrani curiozitatea, pentru a colecta amintiri de neuitat, pentru a trai cu adevarat intreaga mea viata si a ma uita mandru in urma la tot ceea ce am realizat. nu are rost sa mai comentez ceva am incarcat sa ajut dar am fost luat sub nume de rau succes~ o seara frumoasa tuturor
Imi pare rau dar daca tu crezi ca viata e doar pentru femei, bauturi si doar tampenii, cred ca e mai bine sa nu mai spui mai multe...
Viata e un dar profita de ea
Eu una nu ştiu ce să cred, dar nici vorba de reîncarnarea în animale.
Şi cum vrei tu să vezi dacă te reîncarnarnezi? )
Eu eram serios adica intrebam daca mor... mai ma reincarnez dupa... in ceva
Ii faci pe altii inculti dar tu citesti ce intrebari pui?!
Inteleg implicarea ta ca fiind ilogica sincer sa iti spun, nu cred ca ceea ce spui tu... e ceva ce are legatura cu subiectul... tot cenusa
Gata?
aici se opreste toata discutia?
incepuse sa-mi placa
este un fir epicc foarte bun si in acelasi timp si comedie
sper sa faceti partea a doua
Uhm...reincarnare nu exista. De curiozitate cati ani ai? Avand in vedere ca spui ca ai trait destul trebuie sa aduci si tu argumente care sa explice de ce viata nu mai are sens!