Nu. Este doar o alta presupunere a omului prin care se amageste ca dupa viata actuala va avea multe altele.
Daca crezi in viata de dincolo, trebuie sa crezi si in reancarnare. Dupa "moarte"spiritul trece intr-o alta lume, intr-o alta viata.De fapt moartea nu exista, este o trecere a spiritul nostru, intr-o alta dimensiune.Moare numai trupul nostru, partea materiala, partea fizica. Spiritul trece intr-o alta dimensiune, este dimensiune a cincea-Eternitatea.Moartea este un alt incepui, inceputul unei alte vieti, o viata fara moarte, pentru ca ne vom intoarce iar pe Pamant, reincarnati intr-o alta forma umana, pentru a evolua.
La aceasta intrebare este foarte mult de spus, ar trebui un spatiu mult superior acestui siteu ca sa poti da un raspuns complet la o asemenea intrebare.
Eu cred, am mai raspuns si la alte intrebari de acest gen de pe site. Mi se pare ca sunt foarte multe lucruri de experimentat, aflat, cunoscut ca sa fie suficienta o singura viata de 80-100 de ani. Nu e vorba de amagire, nu tin cu totul dinadinsul sa ma reincarnez in ceva si nici nu stiu daca asa functioneaza lucrurile. E doar un sentiment ca exista reincarnare.
Nu si da nu pentru ca nu am vazut pe nimeni decat in filme si da pentru ca am auzit niste zvonuri!