Reincarnare, rai, iad, viata de apoi și alte credințe inventate au doar rolul de a ne mai reduce puțin din frica de moarte și de a face suferința celor apropiați mai ușoară. Singura realitate este ca trăim x ani, după care ne descompun viermii și bacteriile.
Cred ca viata are o continuare si dupa moarte, reincarnarea nu mi se pare ceva imposibil.
Ca să crezi în reîncarnare, trebuie să crezi în suflet. Apoi trebuie să crezi că sufletul se poate băga în altcineva ca să îl re-încarneze, pe când de fapt, sufletul, el, doar re-însuflețește. Dar carnea ta se transmite la copii tăi, acolo te re-încarnezi. Iar sufletul tău rămâne la cei ce urmează după tine, dacă reușești să le transmiți în timpul vieții, ceva din ideile, sentimentele, pasiunile, creațiile tale. Astfel poți gândi că sufletul celor ce au construit piramidele este încarnat în acele edificii și prin impresia pe care ți-o produc când le contempli, ei se re încarnează în tine.
Doar daca am sansa sa decid ex: familie bogata financiar sa am ferrari - bmw i8 cu multe femei de ales. Sau 1 bogata ca mine si serioasa
Cred doar in dumnezeu, daca el vrea sa ma reincarneze nu ma supar as mai veni pe aici prin iad
Sincer, nu prea, adică aș vrea să cred că e posibil, dar cercetările actuale ne demonstrează că conștiința e dependentă de creier.