| AnimeGirl14 a întrebat:

Credeti in sirene?

16 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Sirenele sunt ultima moda in materie de arta fantastica ieftina? Nici tu care ne-ai intrebat nu crezi. Esti in pana de inspiratie?

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

DawinkingEle exista in basme si in povesti sau la tv happyIn realitate nu existawinking

| selef a răspuns:

Da, cand le aud semnalizez dreapta si ma retrag cat mai aproape de marginea carosabilului.

| CenturyChild a răspuns:

Pai sa vedem... nu. Daca ar fi existat sirene le ar fi descoperit cineva pana acum (fiind jumate om au nevoie de aer nu? ). Ele exista in mintea unora, in carti, in basme, la TV etc. Posibil sa existe... pe o alta planeta probabil intr-o alta galaxie... Cine stie?

| kayan a răspuns:

Astepti un raspuns?

| cristina93 a răspuns:

Pai, au existat sau asa se spune, in mitologie( Odiseea lui Homer) acolo se vorbeste prima data de existenta unor creaturi jumatate peste jumatate om, adica sirene) dar au disparut cu mult timp in urma. Raspunsul meu este DA au existat o data, si mai exista acum doar in carti, basme, TV, si NU: sirena ca fiinta nu exista.

| viki a răspuns:

Cred in sirene, deci cred in mine. Te-ai prins?laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

rolling on the floorlaughinglaughingNu exista sirene.hee heeSi mie`mi place H2O, dar nu exista!happy

Te superi daca te intreb cati ani ai?happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da. am una la serviciu.cand incepe sa sune ma ia de la stomac asa tare suna.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daaaa.:X:XX:X sirenele exista doar in vise... dar exista...deci este o prostie sa spui cA ele nu exista cand oricare dintre noi la-am dat viata cand eram micuta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poi heloo pe ce planeta triesti? evident ca nu laughing cu exceptia dirigintei mele cand o apuca isteriilerolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu nu exista sau poate ca exista

| annda a răspuns:

Am una intr-un acvariu in balcon. big grin

| Welcome.to.my.word a răspuns:

hee heeSigur ca daa

| AnimeGirl14 explică:

Poi nici eu nu cred in sirene laughing, intr-adevar eram in pana de inspiratie rolling on the floor

| denysa3 a răspuns:

Nu normal

Întrebări similare