| iemiliea a întrebat:

Credeti in sirene? eu sunt unahappyca cele din h2o

Răspuns Câştigător
| Silviu_7167 a răspuns:

Lasati-o ma. happy Sa viseze pana ajunge asa ca voi, păliţi de realitate happy.

74 răspunsuri:
| Myssteriusthanlife a răspuns:

A da? :O
pai spune-mi si mie programu tau cand te urci pe masina de politie sa urli sa ie si eu sa-ti fac cu manawinking da sa tipi si tu numele meu eveeeeeeeeeee

| Myssteriusthanlife a răspuns:

O pe bune vaii suntem aman2 sirene eu sunt ca cele de la h3o
da mai mi-a zis ca o sa ma duca la psiholog vrei sa vii cu mine :O

| eu123456789 a răspuns (pentru anonim_4396):

E descompusa... poate

| gAbrYii a răspuns:

Daca esti du-te in apa! Scuze ca ti-o spun dar ai o imaginatie prea bogata parca te-ai uita la minimax si ai avea 3 ani! Ce minte laughing

| Abby12 a răspuns:

Wow! :o Esti sirena? Ce puteri ai? laughing

| DenisaElena384 a răspuns:

laughing app sirenele din h2o nu erau adevarate sirene aveau decat niste costume speciale spaciale nu de alea de plastic... oricum se spune ca intro tara dar nu mai stiu cum se numea se spune ca exista sirene si ca ia innebunit pe oameni cu cantecele lor

| DenisaElena384 a răspuns:

Adica foarte foarte speciale

| Lydia22210 a răspuns:

Fara suparare da' nu cred laughing). Adica e stupid ce spui tu aici fetito laughing. Nimeni nu o sa te creada.ma-i facut sa rad laughing))))

| 夢想家兩次 a răspuns:

Ca sa vezi! Si eu sunt o sirena din tara Bombonica, inotand intr-un rau de ciocolata alaturi de delfinii mei personali din acadea.

| Pisycasalbatyca91 a răspuns:

Nu stiu cum sa-ti spun asa mai frumos, NU ESTI NORMALA! Sirenele nu exista acelea sunt niste desene si eu cand eram mai mica visam sa fiu ca cele din h20 chiar si acuma, dar nu se poate! si NU, nu cred in sirene pana nu vad una! Pa, pa!

| Pisycasalbatyca91 a răspuns (pentru AndreeaRullz):

Du-te ma laughing

| Negativ1243 a răspuns:

Aha.

| ElenaMaria4545 a răspuns:

Draga mea, știu că e bine sa crezi în sirene, zâne etc.Dar tu acum exagerezi.Mai bine închide calculatorul și du-te la mama ta și spune-i să te ducă la psiholog.

| Doub a răspuns:

Drăguţ.

Întrebări similare