| iemiliea a întrebat:

Credeti in sirene? eu sunt unahappyca cele din h2o

Răspuns Câştigător
| Silviu_7167 a răspuns:

Lasati-o ma. happy Sa viseze pana ajunge asa ca voi, păliţi de realitate happy.

74 răspunsuri:
| XxAndreutzaXx a răspuns:

Ar putea exista dar sa fim seriosi acum desenele astea cam agraveaza mintea copiilor.

| iemiliea explică:

Terminati`va maaalaughingam 17 ani de curiozitate si am vrut sa fac o gluma dar voi nu v-ati prinslaughingl-)

| Negativ1243 a răspuns:

Aha.

| Lydia22210 a răspuns:

Fara suparare da' nu cred laughing). Adica e stupid ce spui tu aici fetito laughing. Nimeni nu o sa te creada.ma-i facut sa rad laughing))))

| o0onyxz a răspuns:

Televizorul strik ochii daca te uiti prea mult poate ti-a dereglat si potzin rotitza... spon si eu ca fapt divers whistling

| metin2_8956 a răspuns:

Mda. si eu sunt alba ca zapada

| Pisycasalbatyca91 a răspuns:

Nu stiu cum sa-ti spun asa mai frumos, NU ESTI NORMALA! Sirenele nu exista acelea sunt niste desene si eu cand eram mai mica visam sa fiu ca cele din h20 chiar si acuma, dar nu se poate! si NU, nu cred in sirene pana nu vad una! Pa, pa!

| DenisaElena384 a răspuns:

Adica foarte foarte speciale

| DenisaElena384 a răspuns:

laughing app sirenele din h2o nu erau adevarate sirene aveau decat niste costume speciale spaciale nu de alea de plastic... oricum se spune ca intro tara dar nu mai stiu cum se numea se spune ca exista sirene si ca ia innebunit pe oameni cu cantecele lor

| ㋡▒▒☠ →Renatzelu← ☠▒▒㋡ a răspuns:

Fata daca tu esti o sirena atunci eu is printesa...laughinglaughinglaughinglaughinglaughinglaughinglaughing

| dropdead a răspuns:

Eu cred ca esti doar sarcastica, sau extrem de proasta.

| AdelinMJ a răspuns:

Fato nu te mai uita la desene ca fac rauwinking daca tu esti sirena eu sunt tarzan

| ElenaMaria4545 a răspuns:

Draga mea, știu că e bine sa crezi în sirene, zâne etc.Dar tu acum exagerezi.Mai bine închide calculatorul și du-te la mama ta și spune-i să te ducă la psiholog.

Întrebări similare