| Arianaaa33 a întrebat:

Credeti in superstitii, visuri sau tot ce se aude de sfarsitul lumii? Ce semnifica visuri cu Iisus?

11 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Nu cred in superstitii.Cred in Dumnezeu si in Domnul Isus, Fiul Sau.Este un har,o binecuvantare sa visezi cu El.El este singurul mijlocitor intre Dumnezeu si oameni, si prin sangele Sau, avem iertare de pacate.

| MenInShadow a răspuns:

Iisus e mereu langa tine, dar daca esti credincioasa, inseaman ca e foarte langa tine happy si daca nu prea esti, inseamna ca ar trebui sa te cam duci la biserica, este ca un advertisment. Si in sfarsituu lumii cred, da nu ca e in 2012. Sfars. Lumii o sa fie cand o vrea Dumnezeu

| Anonymus314 a răspuns:

Nu cred in superstitii
cred in sfarsitul lumii
visurile cu Iisus le au doar oamenii care sunt foarte credinciosi si semnifica o comunicare.
celelalte visuri pot fi inselatoare, chiar trimise de catre diavol pentru a te sminti.

| whatevernvm a răspuns:

Eu una nu stiu ce sa cred, dar nu cred ca sunt importante visurile cu Iisus, e doar subconstientulhappy

Răspuns utilizator avertizat
| Cocodrilo a răspuns:

Superstitiile sunt moduri de a gandi vecine cu analfabetismul. O persoana care se instruieste (nu ca un papagal) isi da singura seama ca trebuie sa se dezbare de superstitii.

Exista in natura,, mistere" neexplicate stiintific si vor mai fi. Dar asta nu e acelasi lucru cu superstiile.

| AnaBejenaru a răspuns:

Eu nu cred in superstitii,nu am crezut niciodata, si in sfrarsitul lumii nu credlaughingadica suna prea 'horror'.ei, om traii si om vedea

| lulu_8735 a răspuns:

Ai avut un astfel de vis? Adica ar trebui sa fie ceva...

| alinutz33311 a răspuns:

Superstitii-Nu
Visuri-Nu
2012-Da

Nu este dat de Dumnezeu ci de noi! 1-Incalzirea globala
2-Soare(nu prea apartine de noi!

Totul vine de la Ciclul Soarelui!

| Maddy_6982 a răspuns:

Profesorul nostru de religie ne-a zis ca dca Il visezi pe Iisus inseamna ca Acesta te-a vizitat in somn, Depinnde totusi, daca te simti usurat dupa, a fost El, daca nu, doar o iluzie rea. Dar, de curiozitate, ce ti-a zis?

| dolycutu a răspuns:

Cred dar nu stiu