Aici nu e vorba de energii ...aici e vorba de subconstient!
O gandire pozitiva iti afecteaza subconstientul, si deci deciziile pe care le iei in viata... dandu-ti seama de ele sau nu!
O gandire negativa atrage de la sine o reticenta in actiunile noastre care in cele mai multe cazuri ...ne trage in jos!
Sa gandesti pozitiv inseamna fericire...sa gandesti negativ inseamna tristete!
Fie ca accepti asta sau nu ...conceptele astea doua iti afecteaza direct subconstinetul!
Si e adevarat atunci... fericirea si tristetea ti-o faci singur
Filmu acela fabuleaza mult asta-i clar. Dar iti garantez ca are un oraesce sambure de adevar. Eu am vazut efectul asa zisei legi a atractiei cu ochii mei. (si stii ca eu nu fac afirmatii gratis) Sunt multe chestii pe care nici nu le stim. Eu chiar tind sa cred ca, creierul nostru este mult mai potent decat pare
Pe principiul legii atractiei functioneaza si religia.
Nu uita ca, microprocesorul, se bazeaza pe mecanica cuantica, este un domeniu cu totu nou si pare destul de interesant
P.S : Nu uita ca totul este in esenta format din atomi;) Aceeasi material carte formeaza o scandura te formeaa si pe tine sau pe mine.
Mecanica cuantica reprezinta viitorul, aici vorbim de nivelul subatomic, adica mergem chiar mai adanc decat atom.
http://www.scientia.ro/......ntica.html
Cred în voinţa şi cred că cei puternici o posedă într-o cantitate mai mare, dar nu cred în credinţă oarbă. Cred că va avea mai multe şanse de vindecare cel care luptă pentru asta, dar nu cred că diferenţa va fi atât de semnificativă.
Sâmburele de adevărat pe care-l văd eu în acea lege a atracţiei e faptul că o dispoziţie bună duce la o voinţă mai puternică.
Religia e exemplul perfect. Ea se bazează pe autosugestie. Persoanele religioase în general vor avea o stare de confort psihic, ele crezând că lumea e în grija unui zeu, dar realitate va rămâne neafectată de ideile lor iar în lume vor continua să apară boli incurabile, foamete, războaie etc etc.
Nu cred în aşa noţiuni ca 'energie pozitivă, negativă, folositoare, nefolositoare, bună, rea etc.'. N-au treabă cu fizica.
Logic si normal este sa gandesti mereu pozitiv pentru a nu te afecta pe tine ca persoana, dar acum daca gandesti pozitiv sa nu iti inchipui ca mereu o sa castigi la loto sau tot ce iti propui o sa mearga struna!
Este adevarat ca atunci cand gandesti pozitiv ai o stare de spirit mai vesela esti mult mai implinit si plin de viata pe cand daca stai si andesti mereu negativ nu faci altceva decat sa iti induci o stare de spirit pe care sigur nu ti-o doresti!
Asa ca gandeste pozitiv pentru binele tau!
Nimic mai greșit maestre. Gândirea Freud presupun din ce spui tu. Nimic nu este posibil fără Dumnezeu cu ajutorul căruia facem orice lucru din viața noastră. Ai încercat să fii fericit la comandă, dacă tu poți să-ți faci singur fericirea?
Excemplu concret: ești în pustine în deșert ai rămas singur și ți-a murit mașina. Vrei sa spui că dacă eu gândesc pozitiv devin fericit în 15 minute sau cât trebuie să gândesc pozitiv ca să fiu fericit că risc să mor acolo?
Meditează la asta. Eu am căutat și am aprofundat fericirea, și până nu o treci prin filtrul trăirilor tale nu poți da sfaturi altora din cărți.
Caută adevărul și el te va elibera!
Asta nici mistica nu mai e! E doar prostie si reclama. Stii cate carti au vandut tipii aia?
Nu e o teorie, e un adevar, un principiu al Universului. Esti ceea ce gandesti.
AvalohAlyn întreabă: