| Kaonashii a întrebat:

Credeti in teoria asta ca toti ajungem ceea ce criticam?

54 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu este o regula generala dar se intampla.

| DovleacTurbat a răspuns:

Eh, mă apuc sa l critic pe Elon.

| Wr3nch a răspuns:

Nu. Critic mereu oamenii bogati si inca is sarac laughing /s

| Drimmero a răspuns:

Nu, asta e o prostie.

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Da.
Dumnezeu nu doarme niciodata.

| CelCareRamaneInUrma a răspuns:

Cred ca toti am fost in viata asta(si macar pentru un minut)ceea ce criticam.Ma refer din punct de vedere al personalitatii.Acum ca oamenii zic ca l-au criticat pe Elon si n-au ajuns ca el...rolling on the floor

| ReddY25 a răspuns:

Superstitii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Interesant subiect... posibil, in lume exista multe paradoxuri.

| CelCareRamaneInUrma a răspuns (pentru anonim_4396):

Da,trebuie sa fie cineva care are grija de ramasitele celui mort...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru CelCareRamaneInUrma):

Adica?!

| Lioana a răspuns:

E posibil dar nu obligatoriu. Poti ajunge sa faci si tu ce fac altii desi tu crezi ca n-ai fi in stare dar sunt si lucruri pe care nu le-ai face niciodată.
Daca se intampla sa ajungi ceea ce critici atunci viata vrea sa-ti arate ca ai gresit criticand si ca trebuie sa fii mai înțelegător cu oamenii.

| CelCareRamaneInUrma a răspuns (pentru anonim_4396):

Ceea ce voiam sa zic este ca fiecare dintre noi am fost rai intr-un anume context in viata asta. Poate ai ras la o gluma la adresa cuiva, poate ai facut misto de cineva cand erai mic...

| RAY a răspuns:

Suntem cu toți ipocriții
https://en.wikipedia.org/wiki/Psychology_of_self

| EliLeli a răspuns:

Nu.

| sabin89 a răspuns:

Dacă asta e adevărat, o să încetez să-l mai critic pe Becali.

| Kaonashii explică (pentru CelCareRamaneInUrma):

Toti criticam, trebuia sa specific ca ma refer la o critica ce vine din ura si care e mai persistenta
De exemplu daca nu te impaci cu un parinte si il critici

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, NU cred!

Din contra, cred ca fiecare incearca din rasputeri sa ajunga cat mai departe de ceea ce uraste/ dispretuieste ( critica, altfel spus ).

Desigur, aici nu se poate include, de fapt SE PREA POATE INCLUDE, zicala :
" Aschia nu sare departe de trunchi "
Sau chiar:
" Ce se naste din pisica, soareci mananca".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Un bun exemplu ar fi :
Majoritatea barbatilor Misogini ajung... " femei ", da Femei! Si majoritatea " feministelor ", " ultrafeminstelor " ajung " barbati ", da da! Barbati!

anonim_4396

50% ajung, 50 NU!

De exemplu intr-o famile cu 10 copii unde ( parintii ) - se consuma frecvent alcool, toti vor deveni betivi/ alcoolici/ buni de nimic PE VIITOR?!

NU!

Bine, unii NU, altii DA! ( stiu caz si cazuri Concrete! ). Conteaza mult si AUTO - EDUCATIA!

anonim_4396

In ziua de azi toti barbatii normali(aia 20-30 care au mai ramas) sunt promovati ca fiind misogini si nu sunt feminizati, deci la care misogini te referi?

anonim_4396

La aia care ii gasesti sub FORMA NATURALA in societatea de azi, moderna ( considerata, cica! )

DAR

https://www.google.com/......ps?/search

MULTI sunt " barbaței" de genul:

https://youtu.be/XYYsOUVFXOA

Sau " parerea romanilor " despre abuz ( asupra femeii! ca daca un barbat primeste " bataie " de la consoarta, femeia e pe loc crucificata! iar barbatului i se plange la propriu de mila! ) ( #barbati pizdificati!

https://youtu.be/R99vx-8DkiQ

anonim_4396

Https://www.tpu.ro/......undeti-la/

anonim_4396

Din pacate... pestele de la cap se impute!

anonim_4396

Deci barbatii masculini sa le zicem asa, sunt violenti cu nevestele si misogini si restul sunt feminizati, asta vrei sa zici? laughing

anonim_4396

Poate happy

anonim_4396

Adica eu sunt misogin si daca o sa am vreodata vreo nevasta o s-o caftesc laughing
Nu mai pune botul la propagandele comuniste promovate de elitele din vest, pareai o fata desteapta, m-am inselat.

anonim_4396

Iar toate femeile sunt caracterizate ( de catre misoginii barbatei aka " vulpea care nu poate ajunge la struguri " ( ca-s acriihappy ), c*rve, oportuniste ( chiar daca barbatului ii sufla la propriu vantul prin buzunare ), materialiste, drăcoase devil, altfel spus Toate suntem surorile devil Antihristului laughing., ( si aducem la propriu Apocalipsa laughing ), desigur, asta doar in mintea " barbatilor" care "iubesc" femeia ca si pisica soarecele.
MULTI PRETIND! CA SUNT BARBATI!
P U T I N! SUNT!

A " da cu pumnul in masa" NU te face barbat! iar a fi un " babalau" e mai rau decat a fi baba!

anonim_4396

Esti ( vei fi ) un misogin violent!

" Nu mai pune botul la propagandele comuniste promovate de elitele din vest, pareai o fata desteapta, m-am inselat. "

Ce vrei sa spui cu asta? Ce propagande comuniste promovate de ce elite din vest?

Da' ce zici tu de o femeie care isi cafteste ea barbatul? ( happy ) Oare noi, care cica " uram" barbatul pentru ca suntem " ultrafeminste" cum ne numim?

Si NU, NU! urasc DELOC BARBATUL la modul General... - doar pe acei descrisi mai sus!

anonim_4396

De fapt, iubesc Barbatul! ( dar sunteti o specie pe cale de disparitie- avem mai multe " femei cu pantaloni ", decat reies din statistici!happy sad

anonim_4396

" Adica eu sunt misogin si daca o sa am vreodata vreo nevasta o s-o caftesc laughing "

Am citit : " o voi caftii " ( credeam ca e o afirmatie! plan de viitor! happy deci, am raspuns in consecinta de cauza!
My bad! happy

Întrebări similare