Cred ca toti am fost in viata asta(si macar pentru un minut)ceea ce criticam.Ma refer din punct de vedere al personalitatii.Acum ca oamenii zic ca l-au criticat pe Elon si n-au ajuns ca el...
Da,trebuie sa fie cineva care are grija de ramasitele celui mort...
E posibil dar nu obligatoriu. Poti ajunge sa faci si tu ce fac altii desi tu crezi ca n-ai fi in stare dar sunt si lucruri pe care nu le-ai face niciodată.
Daca se intampla sa ajungi ceea ce critici atunci viata vrea sa-ti arate ca ai gresit criticand si ca trebuie sa fii mai înțelegător cu oamenii.
Ceea ce voiam sa zic este ca fiecare dintre noi am fost rai intr-un anume context in viata asta. Poate ai ras la o gluma la adresa cuiva, poate ai facut misto de cineva cand erai mic...
Toti criticam, trebuia sa specific ca ma refer la o critica ce vine din ura si care e mai persistenta
De exemplu daca nu te impaci cu un parinte si il critici
Nu, NU cred!
Din contra, cred ca fiecare incearca din rasputeri sa ajunga cat mai departe de ceea ce uraste/ dispretuieste ( critica, altfel spus ).
Desigur, aici nu se poate include, de fapt SE PREA POATE INCLUDE, zicala :
" Aschia nu sare departe de trunchi "
Sau chiar:
" Ce se naste din pisica, soareci mananca".
Un bun exemplu ar fi :
Majoritatea barbatilor Misogini ajung... " femei ", da Femei! Si majoritatea " feministelor ", " ultrafeminstelor " ajung " barbati ", da da! Barbati!
50% ajung, 50 NU!
De exemplu intr-o famile cu 10 copii unde ( parintii ) - se consuma frecvent alcool, toti vor deveni betivi/ alcoolici/ buni de nimic PE VIITOR?!
NU!
Bine, unii NU, altii DA! ( stiu caz si cazuri Concrete! ). Conteaza mult si AUTO - EDUCATIA!
In ziua de azi toti barbatii normali(aia 20-30 care au mai ramas) sunt promovati ca fiind misogini si nu sunt feminizati, deci la care misogini te referi?
La aia care ii gasesti sub FORMA NATURALA in societatea de azi, moderna ( considerata, cica! )
DAR
https://www.google.com/......ps?/search
MULTI sunt " barbaței" de genul:
https://youtu.be/XYYsOUVFXOA
Sau " parerea romanilor " despre abuz ( asupra femeii! ca daca un barbat primeste " bataie " de la consoarta, femeia e pe loc crucificata! iar barbatului i se plange la propriu de mila! ) ( #barbati pizdificati!
https://youtu.be/R99vx-8DkiQ
Deci barbatii masculini sa le zicem asa, sunt violenti cu nevestele si misogini si restul sunt feminizati, asta vrei sa zici?
Adica eu sunt misogin si daca o sa am vreodata vreo nevasta o s-o caftesc
Nu mai pune botul la propagandele comuniste promovate de elitele din vest, pareai o fata desteapta, m-am inselat.
Iar toate femeile sunt caracterizate ( de catre misoginii barbatei aka " vulpea care nu poate ajunge la struguri " ( ca-s acrii ), c*rve, oportuniste ( chiar daca barbatului ii sufla la propriu vantul prin buzunare ), materialiste, drăcoase , altfel spus Toate suntem surorile Antihristului ., ( si aducem la propriu Apocalipsa ), desigur, asta doar in mintea " barbatilor" care "iubesc" femeia ca si pisica soarecele.
MULTI PRETIND! CA SUNT BARBATI!
P U T I N! SUNT!
A " da cu pumnul in masa" NU te face barbat! iar a fi un " babalau" e mai rau decat a fi baba!
Esti ( vei fi ) un misogin violent!
" Nu mai pune botul la propagandele comuniste promovate de elitele din vest, pareai o fata desteapta, m-am inselat. "
Ce vrei sa spui cu asta? Ce propagande comuniste promovate de ce elite din vest?
Da' ce zici tu de o femeie care isi cafteste ea barbatul? ( ) Oare noi, care cica " uram" barbatul pentru ca suntem " ultrafeminste" cum ne numim?
Si NU, NU! urasc DELOC BARBATUL la modul General... - doar pe acei descrisi mai sus!
De fapt, iubesc Barbatul! ( dar sunteti o specie pe cale de disparitie- avem mai multe " femei cu pantaloni ", decat reies din statistici!
" Adica eu sunt misogin si daca o sa am vreodata vreo nevasta o s-o caftesc laughing "
Am citit : " o voi caftii " ( credeam ca e o afirmatie! plan de viitor! deci, am raspuns in consecinta de cauza!
My bad!
SweetySweet întreabă:
anonim_4396 întreabă: