| danyz a întrebat:

Credeti in teoria Extraterestrilor Antici? Ma uit pe History la o emisiune despre asta si mi se pare foarte interesant.Adica sunt unele constructii care nu puteau fi create de oameni pe acea vreme plus ca unele sunt simentrice si au o forma perfecta.Sau teoria conform careia acestia ne-au creat cu ajutorul ingineriei genetice si ca de fapt ei sunt zeii in care cred oamenii in ziua de azi deoarece puteau zbura cu diferite vehicule si veneau din cer.Va astept parerile!happy

26 răspunsuri:
| zdrangoi a răspuns:

Pentru ca esti asa de interesat de aceasta tema, uite toate episoadele, sa le vezi cand ai timp si dispozitie :
http://documentare.digitalarena.ro/? s=extraterestrii+antici
Si ca sa-ti raspund si la intrebare, da cred.
Una din cele mai clare dovezi sunt desenele si liniile de la Nazca, care nu le poti vedea si identifica decat de foarte sus, din cer.
http://documentare.digitalarena.ro/ng-locuri-celebre-30-liniile-nazca-2013/

| RAY a răspuns:

In mod clar acea emisiune este o manipulare in masa a oamenilor si multe minciuni spuse,nu pot crede asemenea aberati,cu ce au calatorit aia de au parcurs milioane de ani lumina pana la noi sau sute sau chiar mii,ei traiesc nelimitat care a fost scopul lor sa faca piramide,de ce nu au lasat nimic in spatiu in urma lor, cum au evoluat ei ca specie si in evolutia lor a intervenit cineva s tot asa, asta nu rezolva nimic daca gandesti rational vei vedea ca exista un paradox, paradoxul interventiei in evolutia lor inaintea lor si tot asa, apare intrebarea daca ei au aparut prin evolutie noi de ce nu am fi putut?
de ce lea ajutat doar pe egipteni?
de ce nu lea colonizat?
de ce nu exista dovezi de modificare de adn?

| doctorandus a răspuns:

Google Ancient Aliens Debunked.

| relian a răspuns:

Ce vedem noi nu este nici pe departe perfect asa cum se spune.Ori poate intelegem noi aiurea.Acele constructii sint vai mama lor, sint aproape niste ruine deci nu e vorba de perfectiune, ci de faptul ca se spune ca erau, deci au fost atunci la vremea lor foarte bine construite.Pai mergi si vezi piramidele.Sa nu crezi ca acele blocuri de piatra vai sint perfecte sau sa crezi ca au suprafetele mai ceva ca pe masa.Da de unde nici pomeneala de asa ceva.Sint vai mama lor asa cum am spus.Astia spun cas perfecte probabil acolo unde se imbina si poate erau foarte slefuite atunci la inceput.Insa aceste chestii nu-s deloc greu de facut.Asa ne place noua sa credem, sa complicam lucrurile, vrem sa dam o aura de mister unor lucruri care de fapt au fost construite de noi oamenii.Si astazi turnam roci, deci ce iar fi impiedicat pe oameni sa toarne roci si atunci? Si locul imbinarii cind torni ceva este foarte bine facut.Referitor la extraterestrii acele povesti pot fi adevarate doar sub un singur aspect si anume ca noi sa fim de fapt urmasii lor nicidecum creatia lor.De ce? Simplu pentru ca daca ar fi fost extraterestri si noi am fi fost aici, ei ar fi venit sa nu credem sa ne fi ajutat, ca ei nu veneau pina la noi sa vada ce facem.Ar fi ocupat planeta iar fi luat resursele si asa mai departe.O sa se spuna multi pai aia naveau nevoie de resurse.Ei na asa spunem noi, dar de resurse oricine are nevoie, chiar si Dzeu a avut nevoie de lut, de pamint sa ne faca pe noi conform cu ce spune biblia.Deci eu cam asa vad situatia.Acele povesti poate neau ramas de foarte demult cind acei extraterestri au ajuns aici si au si ramas si normal ca aveau nave, insa nu au mai plecat de aici ca probabil nu mai aveau unde se duce. Nvele lor si ei au murit, atunci cind mori in conditii normale corpul dispare putrezezte nu se conserva asa cum se intimpla in cazuri foarte rare cind anumite plante, animale sint prinse accidental sub diverse materiale si sint conservate si uite asa ei au disparut dar povestile sau transmis, adica cea fost si pe parcurs sa ajuns la aceste povesti.Normal ca daca generatiile imediat urmatoare dupa ei stiau exact cum au stat lucrurile, nu acelasi lucru putem spune de generatiile dupa mii de ani, mai ales ca multe sau pierdut definitive si a ramas doar vorbele, transmiterea orala care stiti cum este floricele pe cimpii fiecare adauga, uita cite ceva si se ajunge in final la ceva povesti care intr-adevar au ceva adevar.Eu asa vad situatia. Daca extraterestrii ar fi existat siar fi fost altii decit noi atunci ar fi venit si astazi pe aici, sau poate ca noi nici nu mai existam pe aceasta planeta.

| danyz explică (pentru relian):

Ce vrei sa spui ca nu mai existam pe aceasta planeta?

| relian a răspuns (pentru danyz):

Adica asa cum am spus am fi fost eliminate simplu.O alta specie sau inteligenta elimina pe cea mai slaba pentru ai acapara resursele.Deci noi daca sa spunem am aparut aici ca urmare a evolutiei si stiu si eu cind inca eram salbatici venira pe aici extraterestrii care erau net superiori near fi eliminat fara nici o problema.Doar giondestete ca noi pamintenii descoperim o planeta la care putem ajunge cumva si acolo gasim forme de viata, dar noi sintem net superiori la ce gasim ce crezi ca am face? Am merge am vizita si am pleca? Sa fim seriosi neam stabili acolo, am acapara planeta pentru noi.Si asa nu se stie cit o sa o mai ducem pe planeta asta, deci vom avea nevolie de o casa noua.Cam asta vreau sa zic, eliminam ce gasim mai slab ca noi si luam.Asta e viata, asta este universul.

| sublime89 a răspuns:

Nu te mai uita pe History. E cel mai prost canal de documentare. Emisiunea aia doar dezinformeaza pentru ca arata doar teorii conspirative care atat sunt, doar teorii. Nu aduc nicio dovada, ci doar speculatii. Subestimam foarte mult inteligenta si capacitatea anticilor. Noi credem ca omul e destept doar de acum din zilele astea. Si daca vedem ca aia din trecut au facut o constructie mai reusita imediat sarim la concluzia gresita si fara dovezi ca au venit extraterestri si i-au ajutat. Teoriile extraordinare au nevoie si de dovezi extraordinare, iar astea lipsesc.

| Lizzu a răspuns:

Frumoasa si interesanta emisiunea, pentru mine cel putin. O urmaresc cand am ocazia.

Unele teorii ale lor sunt demne de luat in seama pe cand altele sunt putin trase de par...

Ma intreb cat la suta din tot ce se arata, e real.
Cel mai mult ma uimesc micile statuete sculptate in piatra sau alte materiale care infatiseaza exact astronautii de acum..cu totul ciudat..asta inseamna ca acei astronauti de atunci care au coborat pe Pamant ar fi avut forma umana si nu alta.

| Exilee a răspuns:

Danyz... ce intelegi tu prin "inginerie genetica"? Nu, nu cred in asa ceva. Este imaginatia mult prea bogata a oamenilor, adica sa fim seriosi de ce acei "extraterestrii" (din hieroglife sau mai stiu eu ce alte izvoare )au acelasi cod genetic asemanator cu al nostru-adica tetrapod?

| ErrorFound a răspuns:

Este interesant subiectul.
Da, e probabil, si in prostia noastra, sa fi considerat ca ei sunt zei. (vezi Prometheus-film 2012-2013-pura fictiune)
Cu "simetria perfecta" te referi la piramide probabil, si este descoperit de mult ca egiptenii au descoperit nr. Pi cu mult inaintea noastra(si apoi a fost pierdut pentru a fi regasit prin 1800-1900).

| Nickname1890 a răspuns:

De cate ori ma uit la emisiunea aia ma bufneste rasu la cate cretinitati pot sa vorbeasca oamenii aia, iar partea si mai interesanta este numarul mare de oameni care se uita si cred toate balivernele lor.

E de ajuns sa te uiti la fata comentatorului ala cu parul ciufulit si sa iti dai seama ca nu este intreg la minte.

| danyz explică (pentru Nickname1890):

Ala face toata emisiunealaughing

| Nickname1890 a răspuns (pentru danyz):

Oricum mi se pare bullshit total, cand ma uit la emisiunea aia parca am senzatia ca ma face prost pe fata. Orice nu intelegem pe deplin in lumea asta o punem pe seama a diverse fenomene paranormale. La fel si cu sa zicem diverse constructii din antichitate in loc sa acceptam ideea ca si atunci au existat genii cum exista azi care poate au venit cu idei inovatoare.

Pai pe vremea aia existau oameni care stiau mai multa matematica, fizica, astronomie decat stii tu eu sau multi alti oameni din ziua de azi crezi ca le-a fost imposibil sa gaseasca un mecanism ca sa ridice niste blocuri de piatra? Acum ca vorbim despre pietre...

Iar zicea cineva mai sus de desenele de la Nazca? E mai usor de crezut ca au fost facute de extraterestii decat de populatia antica Nazca? Adica de ce era nevoie sa faci un desen ca ala la scra mare? Sa calculezi niste unghiuri si niste lungimi. Atata tot, si noi punem asta pe seama extraterestrilor? Hai sa fim seriosi.

| bloodandpride a răspuns (pentru Nickname1890):

Asa e.Ai perfecta dreptate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca e putin cam deplasata ultima teorie...
Si faza cu ajutorul extraterestilor... mai lumea nu era chiar asa de retardata pe cat se crede.
Aceasta idee preconceputa este raspandita doar ca sa maguleasca orgoliul omului modern, care, dupa parerea mea, devine mai prost pe zi ce trece big grin
(un mic exemplu. oameni care mor in fata calculatorului jucand cs, dota sau wow) laughing)

| vampir004 a răspuns:

Si eu cred ca au existat si dinozaurii, dar problema este ca asa vor disparea si leii, adica lumea se va duce naibii daca cineva nu face ceva

| vlady434 a răspuns:

Eu zic ca pe undeva au dreptate.Dar nu se stie concret.Pana la urma,in atatea sute, poate chiar mii de ani, povestile au fost schimbate, din diferite motive. Poate ca oamenii(sau ce-or fi fost ei)din vremea aceea nu erau chiar atat de prosti. Asta este doar o expresie, care sa contrasteze "omul" de atunci cu omul modern. Poate ca aia erau mai destepti ca noi.Si eu sunt intr-un con de umbra, de cand am vazut o chestie, cum ca marile genii ale lumii ar fi fost contactate de fiinte din alte lumi si alte chestii. Pana la urma, daca am stii totul, ce rost ar mai avea Viata? Sper ca te-am ajutat.

| anonim_4396 a răspuns (pentru vlady434):

Total de acordwinking

| ThePathWalker a răspuns:

E cea mai de cacao emisiune de pe History. Am prins cateva stupizenii (mai multe am ramas paralizat cand am auzit prostiile alea colosale) si mi-a venit sa sparg televizorul in acel moment. Numai idiotenii una si una si chestia ca ne-au creat cu inginerie genetica... Serios? o adaptare la romanul,, Odiseea spatiala''.

| Essencest11 a răspuns:

De acord. 100% sunt de acord cu teoriawinking

| bloodandpride a răspuns:

Parerea mea este ca cei care prezinta emisiunea sunt niste ''hateri'' ca sa zic asa.Ei infirma prezenta lui Dumnezeu.Si da, ridicarea acelor blocuri de piatra iti da de gandit, dar e mai bine sa lasi lucrurile cum sunt ele.

| NCN a răspuns:

Stiu emisiunea, da unele chesti nu puteau sa fie construite teoretic dar, practic da blocuri de piatra de zeci, sute de tone puse una peste alta si mai multe sunt multe intrebari fara raspuns, am incetat sa mai cercetez de unde si cum si dc...Nu cred in estraterestri.

| danyz explică (pentru NCN):

Si crezi ca oamenii aia reuseau sa mute blocuri de sute chiar mii de tone care erau si la cativa kilometri asa singuri fara o raza de tractare sau cine stie ce masinarie? Plus ca unele erau puse si una peste alte doua.

| NCN a răspuns (pentru danyz):

Cel mai greu e sa pui una peste alta de dus sau mai gasit unele explicati dar sunt multe legate de piramide si de "miracolele" ce se intampla in interior.Am zis frate nu iti mai bate capu nu merita inca nu poti zice ca cineva stie sigur cum a fost.

| angelsorry a răspuns:

Si eu ma uit la emisiunea asta, dar nu cred ca ar fi ceva zei sau asa.Intr-adevar e foarte ciudat cum mayasii se pricepeau asa de bine la astrologie si liniile Nazca.Eu nu cred in extraterestrii.Adica pot exista alte forme de viata pe alte planete, dar nu cred ca ar trebui sa fie neaparat luate drept niste fiinte inteligente si care distrug lumea etc.Probabil aveau ei mecanismele lor.Si cu chestia aia cum ca,, Einstein ar fi primit niste informatii de la extraterestrii si ca ar fi calatorit cu mintea in spatiu" este putin o prostie. Oamenii din acea emisiune nu pot intelege cum ca un om poate fi inteligent si fara amprenta unor creaturi sau unor explicatii iesite din comun care sa duc la noi conceptii probabil neadevarate.

| Andre0qwerty a răspuns:

Putin dar totusi eu cred ca trebuie sa mai asteptam vreo...100 de ani pana vom afla laughing. Ok serios vorbind cred ca trebuie sa credem intr-o anumita masura. Oricum emisiunea e interesanta si merita urmarita.