| VacutzaRoscata a întrebat:

Credeti in zodii? justifica

14 răspunsuri:
| thealchemist a răspuns:

Zodiile sunt ceva real dar cei ce fac horoscopul sunt escroci. intelege si tu ce vrei.

| Alphawolf a răspuns:

Ce sa justific mai copilas? As putea justifica ca ar fi mai indicat pentru tine sa te joci cu puta in tarana decat sa pui intrebari aici! Ati umplut catetegoria asta cu curiozitatile voastre, cu intrebarile voastre extrem de interesante. Du-te si pune asfel de intrebari papusilor tale!
Auzi la ea, mai poarta si tanga.

| king4aday a răspuns:

Nu. Motivul e simplu. Nu pot sa cred ca niste stanci, sau acumulari de gaze din spatiu, imi pot influenta viata scurta de pe Pamant.

| VacutzaRoscata explică:

Alphawolf,TPU e pentru toata lumea, daca vreau sa pun o intrebare o pun si gata, care-i problema ta
nu-ti comvine nu raspunde si gata
P.S: nu am puta

| vioreld a răspuns:

Nu cred in zodii, nu cred ca o planeta care este la sute de milioane de km distanta imi poate influenta mie viitorul.
Cu viitorul ne nastem, dar fiecare ni-l modelam dupa trairi.

| Alphawolf a răspuns:

@VacutzaPoartaTanga, esti libera sa pui orice intrebare doresti, dar respecta categoriile! Si da-ti putin interesul sa eviti aberatiile ca tefaci de cacao.
P.S: Sa nu-mi spui ca ai putoi si pui asfel de intrebari, ca dau pe spate!

| VacutzaRoscata explică:

Alphawolf,si ma repet din nou : care-i problema ta? eu ma fac de cacao nu tu
eu cred ca am respectat categorie dar nah in fine
P.S: eh mai sti, poate am poate n-am

| Skylar a răspuns:

Nu.Si eu pot sa-ti prezic ziua de maine:Vei avea de lucru"insereaza aici chestii generale" si cat despre "insereaza alta chestie banala care se intampla zi de zi" si gata zodia.

| Angel0 a răspuns:

Da in zodia troll.

| pompierul31 a răspuns:

Clar nu...nimic nu iti poate influenta viitorul.(din spatiu sau de pe pamant) decat tu prin actiunile tale.

| NoKidding a răspuns:

Cat de redus mintal sa fii...ca sa crezi in chestia asta?
Cine poate crede ca toate stelele si planetele se invart de nebune in univers ca sa iti zica tie ca maine...sau saptamana viitoare faci rost de bani, sau ca iti gasesti de munca. Prostie totala. Trebuie doar sa gandesti frate...

| DianaScorpio a răspuns:

Cred in zodiac, in horoscop nu. Cu alte cuvinte nu cred povestile cum ca o sa ajungi nu stiu ce, sau o sa ai viitorul nu stiu cum, etc.
Insa cred ca in functie de semnul sub care ne-am nascut, avem anumite trasaturi de caracter si de comportament. Si la majoritatea persoanelor pe care le cunosc, trasaturile sunt extrem de asemanatoare cu ceea ce scrie la zodia care ii reprezinta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.Pentru mine sunt doar o chestie de amuzament. Cred că fiecare om este unic, are trăsături proprii care îl definesc şi este o prostie să-i pui pe toţi în aceeaşi oală în funcţie de zodie.

| corasa a răspuns:

Daca-i citesc unuia niste generalitati si-i zic ca sunt fix pentru zodia lui, el o sa inceapa sa planga de emotie ca i se potrivesc asa de bine si o sa creada ca am puteri d'alea spirituale. Asa se intampla mereu.

Întrebări similare