| acdcfan a întrebat:

Credeti in zodii? Sau credeti ca sunt doar o intamplarea privind asezarea astrelor care este prea bagata in seama?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zodiile arata multe asa cum este scris si in biblie, dar este interzis sa citesti si sa ghicesti in stele, destinul oamenilor, fiindca ziua de maine nu e a omului ci a domnului.si apoi e o intreaga stiinta sa poti ghici exact si cu precizie de secunda, in miscarea astrelor destinul unui om.fiindca si o secunda sau o clipa, face diferenta intre oameni.

8 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

Hazard.

| Vizitiul a răspuns:

Doar un naiv ar da crezare prezicerilor zodiacale. Singura stea care influenteaza omul si viata acestuia pe Terra este Soarele. Restul sunt mituri.

| Razvan a răspuns:

E ca la loto:toti cumpara bilet si nu castiga decat unul
Asa e si la zodii:Ce visez eu noaptea scriu a doua zi pe foaie in speranta ca macar unui singur om de pe planeta i se va potrivi asta. Iar aluia care i se potriveste se declara addicted si nu se mai trezeste din pat pana nu isi citeste horoscopullaughing

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu, nu cred. Dupa 1989, cateva luni, am urmarit si eu horoscopul, dar nu mi s-au potrivit aproape de loc prezicerile. La cati suntem pe Pamant este posibil sa se potriveasca catorva mii ori zeci de mii, dar numai intamplator. Astrele nu au nimic cu viata noastra, in afara de Soare. Numai bine!

Stefan
| Stefan a răspuns:

Dupa parerea mea zodiile nu pot prezice viitorul. Prezicerile sunt generalizate si daca cuiva i se potriveste este o pura intamplare.

| liviu00 a răspuns:

Este vorba despre efectul Forer. Cine doreste detalii poate sa caute pe google.

| Elena_7763 a răspuns:

Vrei sa spui in astrologie? Pai cam are acuratete in multe cazuri. Dar eu nu cred in horoscop.

| Rikky a răspuns:

Cred cu tarie in zodii

Întrebări similare