Extrateresti nu-i putem numi ca in filme cu ochi negri si pielea verde, astfel de fiinte nu exista sunt doar speculati.Dar cred ca nu suntem singuri pe pamant, exista si alte fiinte dar nu "extrateresti" pe care ii vedem in filme
Nu cred, pământul, terra este singura sursă de viață pentru viața din împrejur.Răspuns câștigător?
Da.
Chiar si spiritele, entitatile pot fii considerate fiinte extraterestre, ca pot sa fie si aici alta parte.
Damn... :)
https://www.tpu.ro/go-to-answer/13813540/
De cate ori trebuie sa raspund?
Da-mi argumente noi pentru care acum crezi ca exista, in afara de "argumentele" de aici, gen: "Da", "Nu, nu cred", "Da, cred". :))
Cine nu intelege, ma intreaba si explic...dar sa dai niste raspunsuri de "fâs": "Da", "Nu", asta imi depaseste creierul. :))
Există 400 de miliarde de stele și 100 de miliarde de planete în galaxie și 2 trilioane de galaxii în universul observabil, deci tu ce crezi?
Adevarul este ca nu stim cum se poate manifesta viata in afara pamantului, daca exista moarte, dragoste, bine, rau si nu ceea ce apare prin filme cu oznuri care cutreera universul.
E usor sa ticluim fraze si sa le prezentam scrise cu litere de aur. Lenin a zis: "Proletari din toate tarile, uniti-va!". Da, suna frumos. Dar e posibil? Dawkins a zis: "Genele ne-au creat pe noi; trupul si mintea". Dar asa e? Exista ceva in inzestrarea genetica (,) care sa poata crea ceva, orice? Intr-unul din linkurile tale ai spus: "Inainte de marea explozie nu a existat nimic; nici spatiu, nici timp, nici materie". Chiar daca fraza a fost rostita de "oameni mari", putem s-o preluam asa, pur si simplu? Nu-ti suna a sofism? Cum sa nu existe spatiu? Daca nu a fost cineva sau ceva sa mearga prin el, asta nu inseamna ca nu a existat. De ce nu am admite ca spatiul exista si a existat intotdeauna, asa cum credinciosii admit ca Dumnezeu exista si a existat intotdeauna? Ce ne imppiedica sa admitem asta? Ecuatia lui nu stiu care? Pai chiar asa incredere sa avem noi in ecuatii? Chiar tu te indoiai mai inainte de ecuatia lui Frank Drake. Nu stiu, nu vreau sa ma intelegi gresit. Apreciez pregatirea ta si eruditia, dar fii mai ponderat. Nu mai da asa cu pumnul in masa, ca toti sa tacem si sa admitem cu teama si respect ca ce spui tu e sfant. Cam asa faceau anticii cu privire la Aristotel, cand ziceau: "El insusi a zis".
De ce sa nu existe? Tu ai calatorit to spatiul sa vezi? Nu putem fi singuri e trist. Exista lucruri care inca nu le-am descperit poate eii sunt ospitalieri si nu cred ca arata verzi cu ochii mari si negri. Cine stie ce se afla mai departe...
Universul este vast, si inca se extinde, este absolut imposibil sa nu existe viata extraterestra.
Opiniile nu se discută.Nu am de gând sa vorbesc în contradictoriu cu tine!
Am spus "cine nu intelege, sa intrebe, si explic", nu am dat cu niciun pumn.
1. Da, nu a existat un "spatiu", pentru ca Einstein.
Conceptul este dealtfel, cel de spatiu-timp.
Faci aceiasi greseala ca el, atribuind initial universului "un spatiu" pre-existent, cu deosebire ca ai adaugat expansiunea.
Si acum te intreb: Expansiunea a CE?
A materiei?
Cadem in greseala "constantei cosmologice"?
In plus, universul timpuriu NU a avut materie.
Again: CE a inflationat, daca materie NU, si mai raman spatiul si timpul?
2. Mai am si alte argumente in afara de ecuatia de la Green Bank, dar la raspunsuri de felul: "Da", "Nu", sunt pierdere de timp.
3. Nu discut aici despre existenta unui Dumnezeu dintotdeauna.
Pentru ca Apocalipsa 22 (13)
Fiecare cu comsimțământul lui, cu logica conștientă sau nu.
Exista pe Terra un numar astronomic de microorganisme care pot sa "functioneze" in: aerob, anaerob, vid, temperaturi extreme cu plus si minus, mediu acid, etc.
Intrebare de 20 de puncte:
De ce nu este spatiul plin de ele, de ce nu e Luna plina de ele, sau oricare alt corp ceresc cercetat si sondat in toate felurile?
Retine ca nu am adus vorba despre viata inteligenta, ci de niste organisme care, pastrand logica celor ce au raspuns cu "Da", trebuie sa existe ORIUNDE.
Deci?
Avand in vedere faptul ca nu stim nici macar noi de unde am aparut si care-i scopul, e cam greu sa dai cu presupusul, suntem limitati din punct de vedere al cunoasterii dar din moment ce noi am aparut de niciunde, de ce sa nu fie si altii ca noi? asa cum am aparut noi, asa au aparut si altii
Extraterestru înseamnă ființă care nu e de pe pămănt, de fapt uităte la compoziția cuvântului extra-terrea e un derivat latin, și înseamnă add literam înafara pământului.
Nu e vorba de credința, matematic sunt miliarde de șanse ca să existe viață și în alte părți de univers, dar șansele ca să întâlnim acele forme de viață sunt prea aproape infinit de mici.
Profesoara mea de geografie crede, te poate face si pe tine sa o faci.
Seroquel întreabă:
AvalohAlyn întreabă:
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: