| ducu1991 a întrebat:

Credetii ca exista viata pe alta planeta?

Răspuns Câştigător
| tudorr a răspuns:

Da, asa cum ne intrebam noi daca exista viata pe alte planete, asa se pot intreba si cei care sunt pe alte planete.Deci cred ca exista.

73 răspunsuri:
| Foxilikkkă a răspuns:

Evident ca exista.happy

| anad a răspuns:

@hombre, "aprob pozitiv"! Ai, te rog, putina consideratie pentru cosmarurile mele? Defineste-i tu cum stii!

| Alphawolf a răspuns:

@Dmonik,
Ops! Cred ca ai dreptate, intr-adevar foarte posibil sa fi gresit formularea intrebarii.
Raspunsul tau ma cam pus pe ganduri... Huha!

| Hombre a răspuns:

@anad, nici nu pot sa refuz o asemenea doleanta, "Baietii rai care ne creaza cosmaruri", cred ca am dibuit bine, ce zici? laughing

| anad a răspuns:

@hombre, multumesc! E ok si de retinut ca se poate conta pe tine!

| nodeerskulls a răspuns:

Ar fi egotist sa consideram ca in universul asta mare, noi suntem singurele fiinte sentiente.

| LawR3n a răspuns:

NU, noi suntem singuri! până când murim!

| *swper* a răspuns:

Sincer eu cred ca da happy... Universul e nesfarsitwinking

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca e imposibil ca in tot universul acesta sa fim singurele vietuitoare. Deci raspunsul meu final este DA.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca e imposibil ca in tot universul acesta sa fim singurele vietuitoare. Deci raspunsul meu final este DA.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

| max_3105 a răspuns:

Nu mi bat capul cu probleme de astea
cu sau fara extraterstreii in Romania e tot criza, in septembrie incep scoala si mama tot clatite imi da maine la micul dejunhappy

| stefanutza27 a răspuns:

S-ar putea, dar sa gandim logic.
Celelalte planete din Sistemul Solar sunt ori prea aproape ori prea departate, deci logic nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Floatilla@ Daca sunt miliarde de sisteme solare nu au cum sa fie galaxia noastra, ai vrut sa spui in Univers poate, Galaxia noastra coprinde Marte Mercur Marte Neptun Jupiter Saturn Pluto Uranus Venus, Luna si Soarele si Pamantul desigur

| Twist a răspuns:

DA!
parerea mea:

D-zeu a creat Universul infinit!
D-zeu a creat tot si 'controleaza tot!("sa zic asa)
Deci... daca Terra ar disparea.si nu ar mai exista viata pe alte planete.
Unvierul ar fi pur si simplu gol. o mare adunatura de 'pietre'!
D-zeu nu ar mai controla nimic.nu ar mai da viata.NIMIC!
Mie mi se pare ilogic sa fim singurele fiinte din Univers
Poate ca sunt unii la miliarde de ani lumina dar totusi poate sunt!
Prerea mea!:")
interesanta intrebare!happy

| Daiana_1431 a răspuns:

Da. este imposibil sa fim singuri. Parerea mea happy

| AdnanaMedeea a răspuns:

Pai, eu cred ca e imposibil sa nu existe si alte vietuitoare in afara de noi in acest univers.

| faty a răspuns:

Toata lumea se intreaba chestile astea si eu cred ca nu exista dar oricum buna intrebarewinking

| anna7_4794 a răspuns:

De ce am fi noi singurii din Univers? Nu cred ca arata ca noi dar nici nu cred ca au pielea verde crud, 3 ochi si 12 picioare.

| LoOvE a răspuns:

Nu. Dar daca ar fi atunci cand Terra nu ar mai putea sa mai reziste toti oamneii sa fie transportati cu ceva nu stiu ce pe planeta unde este viata adica aia mai noua.Nui o prostie? rolling on the floor

| Puffy_1082 a răspuns:

Ador astronomia de cand eram mica.si am o legatura cu ea.inca nu stiu care e aceea...eu cred ca exista...si mai cred ca in curand se va descoperi ceva concret.pentru ca gandti-va putin.la cat de repede avanseaza stiinta vor putea face cercetari amanuntite.si un alt indiciu ar fi ca acum cateva saptamani a dat la tv ca au gasit vegetatie pe o alta planeta.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu exista viata pe alta planeta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu siguranta exista. dar nu se stie su ce forma, adica esxtraterestri nu sunt verzi cu cornite, ei pot fii si niste simple bacterii

| catahardy a răspuns:

Da happy dar crede cineva ca exista puteri ca in anime? ca vreau si eubig grinlaughing vreau si sa fiu extraterestru da astai partea a 2-a

| AddaXD a răspuns:

Inca nu s-a dovedit si sigur nu vom afla... Dar ar trebui sa existe. Oricum pentru ei noi suntem extraterestrii.

| Naspa6969 a răspuns:

Nu stiu. Daca tu crezi atunci bv laughing

| Elle a răspuns:

Eu deja m-am imprietenit cu un extraterestru.Am fost cu Smiley pe Marte laughing

Întrebări similare