Da, asa cum ne intrebam noi daca exista viata pe alte planete, asa se pot intreba si cei care sunt pe alte planete.Deci cred ca exista.
@hombre, "aprob pozitiv"! Ai, te rog, putina consideratie pentru cosmarurile mele? Defineste-i tu cum stii!
@Dmonik,
Ops! Cred ca ai dreptate, intr-adevar foarte posibil sa fi gresit formularea intrebarii.
Raspunsul tau ma cam pus pe ganduri... Huha!
@anad, nici nu pot sa refuz o asemenea doleanta, "Baietii rai care ne creaza cosmaruri", cred ca am dibuit bine, ce zici?
Ar fi egotist sa consideram ca in universul asta mare, noi suntem singurele fiinte sentiente.
Nu mi bat capul cu probleme de astea
cu sau fara extraterstreii in Romania e tot criza, in septembrie incep scoala si mama tot clatite imi da maine la micul dejun
S-ar putea, dar sa gandim logic.
Celelalte planete din Sistemul Solar sunt ori prea aproape ori prea departate, deci logic nu.
DA!
parerea mea:
D-zeu a creat Universul infinit!
D-zeu a creat tot si 'controleaza tot!("sa zic asa)
Deci... daca Terra ar disparea.si nu ar mai exista viata pe alte planete.
Unvierul ar fi pur si simplu gol. o mare adunatura de 'pietre'!
D-zeu nu ar mai controla nimic.nu ar mai da viata.NIMIC!
Mie mi se pare ilogic sa fim singurele fiinte din Univers
Poate ca sunt unii la miliarde de ani lumina dar totusi poate sunt!
Prerea mea!:")
interesanta intrebare!
Pai, eu cred ca e imposibil sa nu existe si alte vietuitoare in afara de noi in acest univers.
Toata lumea se intreaba chestile astea si eu cred ca nu exista dar oricum buna intrebare
De ce am fi noi singurii din Univers? Nu cred ca arata ca noi dar nici nu cred ca au pielea verde crud, 3 ochi si 12 picioare.
Nu. Dar daca ar fi atunci cand Terra nu ar mai putea sa mai reziste toti oamneii sa fie transportati cu ceva nu stiu ce pe planeta unde este viata adica aia mai noua.Nui o prostie?
Ador astronomia de cand eram mica.si am o legatura cu ea.inca nu stiu care e aceea...eu cred ca exista...si mai cred ca in curand se va descoperi ceva concret.pentru ca gandti-va putin.la cat de repede avanseaza stiinta vor putea face cercetari amanuntite.si un alt indiciu ar fi ca acum cateva saptamani a dat la tv ca au gasit vegetatie pe o alta planeta.
Da dar crede cineva ca exista puteri ca in anime? ca vreau si eu vreau si sa fiu extraterestru da astai partea a 2-a
Inca nu s-a dovedit si sigur nu vom afla... Dar ar trebui sa existe. Oricum pentru ei noi suntem extraterestrii.
AvalohAlyn întreabă: