Da, asa cum ne intrebam noi daca exista viata pe alte planete, asa se pot intreba si cei care sunt pe alte planete.Deci cred ca exista.
Da mai mult ca sigur exista. sunt cateva presupunei ca ar fi viata pe
Gliese 581 c, Gliese 581 d si OGLE-2005-BLG-390Lb primele doua in constelatia libra ultima in scorpius daca vrei mai multe detalii ma anunti
De ce am fi noi singurii din Univers? Nu cred ca arata ca noi dar nici nu cred ca au pielea verde crud, 3 ochi si 12 picioare.
Ador astronomia de cand eram mica.si am o legatura cu ea.inca nu stiu care e aceea...eu cred ca exista...si mai cred ca in curand se va descoperi ceva concret.pentru ca gandti-va putin.la cat de repede avanseaza stiinta vor putea face cercetari amanuntite.si un alt indiciu ar fi ca acum cateva saptamani a dat la tv ca au gasit vegetatie pe o alta planeta.
Da, desigur daca urmaresti acea emisiune la National TV, parca ai sa vezi ca exista.
Nu suntem singuri in Univers si nici in Galaxie.
Nu mi bat capul cu probleme de astea
cu sau fara extraterstreii in Romania e tot criza, in septembrie incep scoala si mama tot clatite imi da maine la micul dejun
@Alphawolf, mi-e teama ca invers trebuia pusa intrebarea: Daca cu semidoctii, semianalfabetii si incultii de pe aceasta planeta va fi populata planeta "Semidoctia", cine va mai conduce tara asta si altele?
Esti convins ca exista o dispunere a fortei de munca pe criterii juste si de competenta?
Tinere ducu1991, te rog, editeaza naiba intrebarea si sterge i-ul ala in plus de la "credetii", ca ma apuca nevroza!
Inca nu s-a dovedit si sigur nu vom afla... Dar ar trebui sa existe. Oricum pentru ei noi suntem extraterestrii.