anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Crezi ca Dumnezeu il altoieste pe Allah in 12 runde?
N. A.: Am fost in discutii si cu Buddha, dar el are alt stil de lupta si oricum nu facea cantaru'.

19 răspunsuri:
| Ra1nman a răspuns:

Nu stiu ce sa zic. Insa ma intreb cum vor arata fetele de ringhappy

| harciog a răspuns:

Am inteles ca El vrea sa concureze cu Bute.Sint galateni amindoi da-i naibii.Ai dreptate in ce priveste stilul dar trebuie tinut cont ca e acelasi "sport". Stilul face doar diferenta intre maestri.

| blondissima a răspuns:

Aceeasi entitate, perceputa de noi in doua moduri diferite nu va concura niciodata cu ea insasi.

| Dumnezău a răspuns:

Dude,Odin unde-i? thinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lasa asta, beleaua e urmatoarea: cine face pe arbitrul?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Via
Il avem pe Isus, care apare si intr-o parte, si-ntr-alta, deci e rezolvata problema.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bent, cred ca riscam sa avem parte de un arbitraj partinitor. In fond, pentru Isus, Dumnezeu e tac-su, in timp ce Allah e un simplu angajator.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Morala crestina il obliga sa fie corect, eu nu-mi fac griji.

| chelstone a răspuns:

Blondissima, daca ai citi coranul ti-ai da seama ca allah este o alta entitate decat dumnezeu, nu se aseamana, doar ca si concept.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vorbeste lumea ...

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Ntz! Io zic ca-i ia banu' si ca vinde meciu'.

| CattyA a răspuns:

Vine Satan si le da la bot la ambii =].

| CattyA a răspuns:

Lasand gluma la o parte, Islamul e pe locul 2 raspandit in lume dupa crestinism, deci pana acum D-zeu e campionul.

| miradoniz a răspuns:

@chelstonehee hee adânc, în fântâna, e aceeași apahee hee

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cred ca are sanse ala care vine cu centura de explozibil la briu.

| chelstone a răspuns:

Georgiana, tu nu stii de cat sa razi, o sa-ti dau cateva exemple esentiale care fac din cele doua religii (islamica si crestina) foarte diferite:
1. allah nu are un fiu iisus
2. la sfarsiturile timpurilor la mormantul tau (dupa coran) o sa fii intrebata daca recunosti pe allah ca si creator etc, daca il recunosti pe profetul mahomed? si mai era o intrebare dar am uitat-o
Daca vrei iti mai dau diferente din care reies ca cele doua entitati sunt total diferite.
Stii e bine sa traiesti in democratie, e frumos cosmetizat razboiul religiilor, dumnezeu e acelasi cu allah este cel mai bun exemplu.

nony
| nony a răspuns:

Care e premiul pus in joc?

| harciog a răspuns:

Nony,mai multe conturi pe TPU.E singurul premiu.

| miradoniz a răspuns:

@chelstonehee hee întradevăr,pentru musulmani Allah "nu poate procrea"hee hee eu credeam ca în Coran se spune ca la sfârșitul lumii toata lumea o sa aibă buzele pecetluite(înafara de profeți); bine,după judecata,dacă au fost găsiți buni,pot sa intercedeze pentru alții,se pare! dar poate vorbești despre ce povestește al-Bukhârî,cred,și anume ca imediat după moarte,doi îngeri,te întreabă profetul,religia și Dumnezeul pe care l-ai adorat,iar adevărul inimii iese la iveala...hee hee îmi displace numele de "entitate" pentru Domnul:e atât de impersonalhee hee Dumnezeu este adorat diferit de creștini și musulmani,DA-dar nu exista decât Unul; și este același,dar noi așteptam lucruri diferite de la El:musulmanii pacea,noi,dragostea; evreii, dreptatea, cred...