Da cred cu tarie. Dumnezeu mi-a aratat ca exista si ma iubeste.Si nu numai mie ci si multor persoane.Dar pentru faptul ca mi-a aratat personal cred cu tarie! Hristos a inviat!
Iceman:
Ba astazi poate e mai viu ca oricind in inima ta, pentru ca Lui ii pasa mai mult de durerile si de zilele noastre proaste decit de bucuriile noastre si de zilele bune.
Nu. In nici un caz. Cred ca numai persoanele indoctrinate religios din copilarie si care nu au revenit la realitate nici in adolescenta pot crede asemenea idei primitive.
Cred ca domnul vostru isus a murit pentru omenire in mintea babelor, needucatilor si manelistilor.
Da, cred asta, si da, este viu in inima mea. Sa ai un Paste fericit si multe, multe bucurii si numai lucruri bune!
Sa nu-mi zici ca acum ai unele indoieli, ca ma pis pe mine de ras
Da e viu, il tin in viata si ma mint in fiecare zi sistematic, mi-l inchipui dupa ceas la fiecare ora, mai rau e cand n-am baterii.
De ce naiba nu esti la inviere, asta ma intreb acum! vad amicii mei fanatici din lista de mes ca toti sunt online! Mai dar nici unul? sau acum sunt firme de catering care-ti aduc lumina sfanta acasa la preturi modice, mai, mai, mai...sa fii fericita! bye.
Era sa uit, stiai ca te iubesc, nu?
Da pentru ca El ne calauzeste peste tot.Ne ajuta sa implinim vise.
Asa ca toti Ar trebuii Sa ne rugam si sai iertam pe toti.