| RAY a întrebat:

Cu cat inima bate mai puternic in timpul unui exercițiu de efort cu atat rata metabolica creste mai mult, dar pentru cei care au rata a batalilor inimii mai rapida cum e?

Răspuns Câştigător
| RoCkKiD a răspuns:

Nu e adevarat, inima iti bate mai epde in timpul unui exercitiu intens pentru ca muschiit ai au nevoie de mai mult oxigen sa sustina efortul.

Ritmul cardiac nu are neaparat treaba cu metabolismul.

| RAY explică (pentru RoCkKiD):

Scuze ca te deranjez din nou, deci cand faci efort de intenstitate medie organismul consuma carbo? cand faci culturism tot carbo? cand faci efort gen mersul pe jos tot carbo?

| RoCkKiD a răspuns (pentru RAY):

Nutritia nu e chiar puctul meu forte dar din cate stiu organismul tau poate folosit orice pe post de combustibil chiar si proteinele (de aia pierzi masa musculara in anumite contexte).

Carbohidratii sunt sursa primara de energie, In mod normal dupa ce se consuma se trece la lipide iar in cele din urma la proteine (care in general au rol de constructie si regenerare).

De aici rationamentul ca nu papi carbohidrati ca sa arda organismul grasime.

| RAY explică (pentru RoCkKiD):

Masa musculara o pot mentine prin mai multe proteine presupun si culturism

| RoCkKiD a răspuns (pentru RAY):

Daca nu cumva duci exercitiila la extrem nu cred ca ai nevoie de un aport de proteine semnificativ. La o ora de sala de 3 ori pe saptamana pana si dieta normala e ok.

4 răspunsuri: