| Vizitiul a întrebat:

Cu totii am fost macar o data in viata cuprinsi de curiozitate. Ce parere aveti, este un lucru bun sau rau in a fi curiosi? Argumentati.

8 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

Curiozitatea la detatasat pe om de celelalte vietuitoare, prin acesta curiozitate a evoluat tehnic, iar potenta de a gandii abstract la separat total de restul viului pe acesta planeta.
Frumos spune@Max "Curiozitatea este motorul cunoasteri deci al progresului"

| anad a răspuns:

Este foarte bine sa fii curios fiindca asa afli multe lucruri noi si de folos.Trebuie doar sa canalizezi aceasta curiozitate inspre cunoasterea benefica.

| Minnie a răspuns:

De multe ori curiozitatea in plan personal, sa zic asa, mi-a fost "rasplatita" cu aflarea unor lucruri care m-au suparat si prefer sa nu stiu unele lucruri; in ceea ce priveste insa, munca mea sunt destul de curioasa si dornica sa invat cat mai multe, mai ales ca imi si place f mult ceea ce fac; in privinta vietii, al stiintei, al medicinii, etc sunt la fel sunt curioasa si ma informez constant si citesc mult

| max_4494 a răspuns:

Curiozitatea este motorul cunoasterii, deci al progresului. Te-ai intrebat cum ar fi aratat lumea fara curiosi?

| Liviu a răspuns:

Mosule sincer
Eu sunt cam curios uneori

| deeaa_4080 a răspuns:

E bine sa fi curios...da nu exagera daca esti curios inseamna ca iti place sa inveti multe...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde. Daca esti curios, in sensul de a afla cat mai multe despre ce te inconjoara, in sensul de "a stii", a descoperi pentru a fi cat mai complex, este bine. Daca curiozitatea devine gen "ce mai face capra vecinului", nu e bine.

| axton a răspuns:

Cred ca tuturor ni se intampla sa fim curiosi uneori.Ca e bine sau rau...nu stiu sa iti spun. E bine in limita bunului simt si e rau ca putem afla lucruri care ne pot provoca suferinta.Cred ca e bine sa ne urmam instinctul, sa stim cand sa ne oprim.Eu una sunt o persoana curioasa si de multe ori am suferit, caci unele lucruri e bine sa ramana straine de noi.Asa ca mai putina curiozitate cred ca e mai buna.

Întrebări similare