Curiozitatea la detatasat pe om de celelalte vietuitoare, prin acesta curiozitate a evoluat tehnic, iar potenta de a gandii abstract la separat total de restul viului pe acesta planeta.
Frumos spune@Max "Curiozitatea este motorul cunoasteri deci al progresului"
Este foarte bine sa fii curios fiindca asa afli multe lucruri noi si de folos.Trebuie doar sa canalizezi aceasta curiozitate inspre cunoasterea benefica.
De multe ori curiozitatea in plan personal, sa zic asa, mi-a fost "rasplatita" cu aflarea unor lucruri care m-au suparat si prefer sa nu stiu unele lucruri; in ceea ce priveste insa, munca mea sunt destul de curioasa si dornica sa invat cat mai multe, mai ales ca imi si place f mult ceea ce fac; in privinta vietii, al stiintei, al medicinii, etc sunt la fel sunt curioasa si ma informez constant si citesc mult
Curiozitatea este motorul cunoasterii, deci al progresului. Te-ai intrebat cum ar fi aratat lumea fara curiosi?
E bine sa fi curios...da nu exagera daca esti curios inseamna ca iti place sa inveti multe...
Cred ca tuturor ni se intampla sa fim curiosi uneori.Ca e bine sau rau...nu stiu sa iti spun. E bine in limita bunului simt si e rau ca putem afla lucruri care ne pot provoca suferinta.Cred ca e bine sa ne urmam instinctul, sa stim cand sa ne oprim.Eu una sunt o persoana curioasa si de multe ori am suferit, caci unele lucruri e bine sa ramana straine de noi.Asa ca mai putina curiozitate cred ca e mai buna.