Forma adevarata a citatului tau sunt cuvintele Domnului Isus care a spus:
'' Cerul si pamantul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece. (Mat.24:35)''.
Cuvintele Domnului sunt adevarate:
'' Toate cuvintele gurii mele sunt drepte, n-au nimic neadevarat, nici sucit in ele. (Prov.8:8)''.
Si numai ele sunt demne de incredere:
'' din pricina nadejdii care va asteapta in ceruri si despre care ati auzit mai inainte in cuvantul adevarului Evangheliei, (Col.1:5)''.
Nu v-ați plictisit de atâtea citate? În afară să citați pe alții știți și alte lucruri să faceți?
Desi un poet moare,ca orice om,poeziile lui, daca sunt de calitate, vor rezista pentru eternitate; de exemplu Eminescu a murit de mai bine de 100 de ani dar datorita "cuvintelor" lui este cunsocur si acum.
La asta se refera citatul, ca desi fizic mori vei ramane mereu in mintea oamenilor.
Nu colectionez funde, incerc sa aduc stralucirea in gandirea celor de pe TPU (pe bune). E atat de simplu citatul asta incat nu trebuie comentat si nici macar nu merita sa imi etalez vocabularul simplist pentru a comenta un citat cu o elocventa atat de evidenta.
Foarte placut citatul! eu l-am luat ca pe un sfat.si l-am inteles poate, diferit de altii.nu cred ca are doar ''sensul aparentei'', cred ca iti transimite curajul si forta de a face/spune ceva concret, cat suntem inca in viata.noi avem un scop in viata,ne nastem si EVOLUAM, dar daca ne limitam la ''ceia ce ni se pune pe tava'', nu o sa ne atingem niciodata scopul...Cu totii murim.doar cultura si creatia nu vor muri niciodata...scuzatima ca mi-am permis sa modific acest citat.bafta
Noi, oamenii suntem Muritori! Deci viata noastra pe Pamant se termina odata si odata! Vom fi uitati.Lumea isi va aminti de noi pentru o mica perioada,dar cuvintele pe care le'am spus nu le putem retrage! Vor ramane in memoria persoanei pentru totdeauna! Un,,Te iubesc" si'l va aminti tot timpul cu dragoste...iar un,,Te urasc" va ramane pentru totdeauna in inima cuiva, cu durere, Parere de rau.Deci,,Cu totii murim.Numai cuvintele nu mor niciodata." Parerea meah Hope you will like it Funda?:X
anonim_4396 întreabă:
AvalohAlyn întreabă: