| doareustreet a întrebat:

Cum ajung la implinirea sufleteasca cum sa fiu impacat cu sufletu fericit in sine sa ajung la divinitate? sau macar cateva metode de a incerca meditatie ceva?

4 răspunsuri:
| lollipops a răspuns:

Fa pace cu tot ce e in jurul tau. Nu purta pica. Asta nu inseamna sa te minti pe tine sau pe altii. Fii sincer in gandire si spune ce ai de spus, dar nu pune la inima toate prostiile. Ar trebui sa fie usor, stiu ca uneori e chiar foarte greu sa faci asta.

| Christel a răspuns:

Roagă-te! Iartă! Iubeşte!
Dar nu iubire carnală, sexuală! Eu mă refer la iubirea frăţească. Încearcă să-i iubeşti pe toţi oamenii pe care-i întâlneşti! Fă lucruri mărunte pentru ei! Bine, mărunte ţi se vor părea ţie, dar pentru ei poate vor fi incredibil de importante.
Du-te să te spovedeşti şi să te împărtăşeşti! Du-te în fiecare Duminică la Biserică şi stai la Sfânta Liturghie, chiar dacă simţi că ceva te îmboldeşte să ieşi din Biserică. Îţi garantez că, în cel mult jumătate de an, dacă mergi Duminică de Duminică la Biserică, vei afla o pace interioară cum niciun fel de yoga nu-ţi poate dărui.

| XxStefanIulianxX a răspuns:

Ca sa ajungi la implinirea sufelteasca cel putin din prespectiva mea invata sa ierti.Citeste mai multe lucruri viziteaza locuri noi.Incearca sa consideri ca tot ce primeste fie bune sunt daruri fie rele sunt invataturi.Am doar 14 ani dar de cand am inceput sa gandesc asa viata mea s-a schimbat, cred eu in bine.Incearca sa admiri natura si ca fel de meditatie....inchide ochii si alunga orice gand focalizandu-te asupra respiratiei. Orice gand apare alunga-l.

| Ciubotaru_Laura_1997 a răspuns:

Asculta muzica, plimba-te, calatoreste, cauta pe net metode de a face yoga sau citeste Biblia :-)

Întrebări similare