| Bahh a întrebat:

Cum analizati oamenii? Prin ce metode?

22 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

E dreptul medicilor asta. Vrei sa le iau piinea de la gura? Cu ce drept sau mai bine zis cu ce bun simt s-o fac?

| MeScorpion a răspuns:

Adevar sau provocare.

| ChioruL14 a răspuns:

Cine dreacu ii analizeaza, eu nu ma cunosc pe mine dar apoi pe altii.

| MagicSmile7 a răspuns:

Pe baza ecuatie de gradul 2 ca sa nu cad definitiv intr-o extrema. Obtinand doua solutii, urmaresc cum se dezvolta prin metamorfoza, obtinand o solutie, imi permit sa-l catloghez, iar daca discriminantul e negativ, pun "i"(teorii imaginare) la puterea a doua sau cel mai degraba il las in voia sortii cu tot cu caracter si il accept ca fiind "непонятный".

| Woodenpints91 a răspuns:

Îmi pasă prea puţin de ei ca să-i analizez.
Pentru mine se împart în două categorii: oameni cu care nu am nimic şi oameni pe care-mi vine să-i calc pe cap.
Criteriul pe care l-am ales este evident.

| AlxMro a răspuns:

Gesturi, ce cuvinte scoate pe gura. Daca se uita in ochii tai cand vorbeste cu tine. Nu pot sa inteleg cum pot unii sa caracterizeze pe cineva dupa modul in care gandeste? Pai da de unde stiu ei cum gandeste respectivul?

| Dreamer a răspuns:

Intuitie + Experienta

| adyth a răspuns:

Pur si simplu ma uit la fiecare aspect. Expresivitatea si trasaturile fetei, felul cum privesc, cum vorbesc, cum gesticuleaza, cum merg, cum iau atitudine in anumite situatii, asta daca nu interactionezi cu ei ca sa afli prin metode mai concrete caracterul lor, cum ar fi comunicarea. Chiar imi place sa urmaresc oamenii din jurul meu, sa incerc sa le ghicesc povestea. Nu degeaba se spune ca ochii sunt oglinda sufletului. Numai prin felul cum privesc persoanele/anumite obiecte/etc. denota anumite sentimente pe care le au, sau posibile ganduri care le trec prin cap in momentul respectiv.

| MyShadow a răspuns:

Eu ii analizez pentru ca citesc foarte mult, iar la operele cu adevarat bune, sau ficuri de moment, spun cum se comporta o persoana, iar pe baza aia imi dau seama de cum decurg gandurile oamenilor. Daca te-ai gandi cum ai face tu in locul lor, cum ai gesticula, cum ti-ar tremura buza, cat timp ti-ar lua sa scoti minciuna, ai vedea cum se face. Sa analizezi iti trebuie timp, dar pentru asta si multa munca de psiholog, deci, nu toata lumea isi da seama.

| morningstar a răspuns:

Nu-mi trebuie mult timp sa imi dau seama ce fel de om este cineva. Imi trebuie doar cateva momente in care sa fie pus in dificultate pentru ca atunci se vede cel mai bine caracterul sau. Aparent, putem sa credem anumite lucruri dintr-o singura 'miscare', dar se stie ca aparentele insala. Orice miscare, fraza, privire este interpretabila si daca ai experienta, poti analiza corect un om intr-un timp foarte scurt, dar niciodata nu il vei putea cunoste deplin.

| Musique a răspuns:

"Primele 8 minute,sunt suficiente pentru a-ti da seama de om."
E adevarat,doar ca,uneori,la final vezi adevarata fata.

Eu una, imi dau seama de om, dupa felul in care vorbeste si de asemenea, gandeste.

| Musique a răspuns:

"Primele 8 minute,sunt suficiente pentru a-ti da seama de om."
E adevarat,doar ca,uneori,la final vezi adevarata fata.

Eu una,imi dau seama de om,dupa felul in care vorbeste si de asemenea, gandeste, dar asta, in timp.

| cucarachaalien a răspuns:

Disectie

| AlexCrb a răspuns:

Privirea, limbajul corporal, tonul pe care vorbesc, vocabularul si vocea pot spune foarte multe despre o persoana.

| enigmatica a răspuns:

Eu ma uit la chipul lor, cand vorbesc si la tonul pe care il folosesc. Restul nu ma intereseaza.

| Handrei a răspuns:

Ii tampesc cu intrebari fara sens sa vad cat le trebuie sa se enrveze.si asa pot sa-mi dau seama de caracter. uite ca si chestiile fara sens sunt utile

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu lupa. (Anagramă)

| Edy_7330 a răspuns:

Uita-te in ochii lor si vei vedea totul

| Bahh explică:

Dar dupa aspect nu v-ati gindit niciodata?
Nu conteaza daca e bagati sau sarac, conteaza daca este ingrijit, eu analizind unii oameni foarte des am observat.
Va multumesc de raspunsuri!

| marcel12 a răspuns:

Prin Google Body Browser. FUNDA?

| Madalinaaaaaaaa a răspuns:

La expresivitatea fetei si la felul cum vorbeste. Daca are un vocabular dezvoltat daca nu are inseamnaa ca nu e asaaa de destept. Si incearca sa te uiti si la tonbig grin este ff importantbig grin,. Sper ca te-am ajutat