| MeScorpion a întrebat:

Cum ar arata gandurile tale reflectate intr-o oglinda?

Răspuns Câştigător
| ღBizarreCrazyღ a răspuns:

A te uita in oglinda inseamna a vedea reflectia pura a realitatii. probabil ca mi-as vedea gandurile exact asa cum sunt ele, intr-o forma oarecum dezordonata si fara vreun inteles pentru ceilalti din jur, dar foarte explicite pentru mine. mi-as vedea parerile fie ca sunt adevarate sau false. as vedea un continuu cirtcuit al informatiilor care imi intra dintr-o parte si unele pe care le arunc la "casuta" numita "gunoi". as vedea "sertare" cu diverse subiecte, care mai au putin si explodeaza de miile de "foi" prezente acolo. in mai putine cuvinte mi-as vedea mintea reala, poate neimportanta pentru unii, insa destul de importanta pentru propria mea persoana, in care se plimba si trecutul si prezentul dar cu siguranta si viitorul.

16 răspunsuri:
| ramona30 a răspuns:

Intrebarea asta mi-aduce aminte de o carte "Portretul lui Dorian Gray"

| NoChanceForUs a răspuns:

Hm...Mi-ar trebui o camera cu oglinzi ca sa le pot vedea, nu doar o oglinda.Si probabil ca s-ar vedea o puzderie de dracovenii caracterizate de entropie.

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Fun si ceata.

| DorelSudoru a răspuns:

Mai bine zis ce ar face oglinda daca near vedea gandurile pe ealaughingDeci un sfat nu va mai uitati in oglinda

| SatanaInIzmene a răspuns:

Ca dracu!

Răspuns utilizator avertizat
| Enigmă a răspuns:

Gandurile mele momentan sunt imposibile!
Wtf. Sunt ca vampirii, nu au reflexie in oglinda!

| JesterRO a răspuns:

O oglinda larga cat Pamantul, unde oamenii de toate rasele sa se uite unii la altii si sa inteleaga cate pot impartasi fara razboi. N-as vedea vreo pata de egoism si avaritie, caci acestea distrug armonia.
N-as vedea dumnezei si alte minciuni care pretind sa sustina pace si armonie, cand de fapt acestea credinte infaptuiesc conflict de cel mai inalt grad. Ne face sa credem ca suntem inamici, cand de fapt rolul nostru pe lume e sa mancam, sa bem, si sa socializam. Nu sa ne macelarim, macelul nu reprezinta nici eliberarea furiei dupa nervozitate, nici o cale de a rezolva vreo problema, este o BOALA!
Nimeni nu-mi poate spune ca visez sau ca asa ceva nu poate exista, atata timp cat fiecare e capabil sa spuna "Nu" razboiului.
Razboaiele din totdeauna au fost declansate din avaritie si din dorinta unui SINGUR OM la putere de a face ce vrea cu subalternii sai si cu pamanturile pe care le cucereste. Nu inteleg cum de nu am putea trai foarte bine si fara un conducator de care suntem (in)dependenti.
As vedea un echilibru in mentalitatea fiecaruia, o conceptie care ii salveaza pe toti, prin premisa "ce-i mult strica", de dependentele care distrug incet vieti, prosteste: droguri, tigari, obsesii, alcool etc.

Si nu-mi poate spune nimeni ca nu e posibil...

| eulliric a răspuns:

Gandurile mele ar fi refractate de oglinda, caci imi sunt atat de intense trairile, incat as depasi orizontul cu mintea daca le-as gandi in profunzime...

| Mihaela a răspuns:

Ce-mi plac intrebarile astea. laughing
Ar fi o combinatie de culori si non-culori, ar fi atat pete de culoare puternica 'rosu, albastru', cat si pete de negru, si alb.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar avea doar forma, fiindca continut doar in realitate se poate dupa ce sunt materializate.cum ar arata? bine conturate si definite, forme frumoase, iar unele grotesti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exact ca intr-o pictura semnata Salvador Dali.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca un ghiveci de legume! Un amestec nu prea atragator ca imagine, dar destul de folositor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fracturate din cauza unghiului de incidenta.

| HinoKahoko a răspuns:

Urat

| papucicu a răspuns:

Un vulcan gata sa erupa...despre anumite teme vorbesc doar cand nu mai pot si atunci cand vb spun tot ce am pe suflet tongue

Întrebări similare