N-avem de unde sa stim. Poate ar fi fost altfel dupa atingerea scopului sau.
Dar exista si oameni(eu ii consider idioti) care cred ca mortii n-ar fi fost "culesi" iar cladirile n-ar fi fost reconstruite.
Pe langa asta, mai exista si categoria aia sinistra care nu realizeaza ca Hitler avea deja o varsta prin 45.Deci acum ar fi fost mort oricum, iar cel care ii lua locul putea sa aiba alte idei si putea chiar sa nu fie nazist.
Cam greu de imaginat. Variante sunt multe.
Chiar ieri am terminat de vizionat "World War II From Space".
http://youtu.be/VolG7V3-4hw
Urâte evenimente cu tot soiul de consecinţe...
Oricum, cei din generaţiile ulterioare, cele existente, probabil nici nu ar fi existat, deci nici noi, cursul istoric fiind schimbat cu totul.
Ar fi fost mult de mult cine stie ce ar fi urmat dupa el. un lucru e clar nu ar mai fi existat alte rase in europa.
Hitler a cucerit o mare parte a Europei timp de 6 ani, si lumea nu a aratat deloc bine atunci. Daca ar fi castigat razboiul el ar fi eliminat popoare intregi, deci eu cred ca Holocaustul ar fi fost nimic pe langa ce ar fi urmat.
"Hitler a cucerit o mare parte a Europei timp de 6 ani, si lumea nu a aratat deloc bine atunci. Daca ar fi castigat razboiul el ar fi eliminat popoare intregi, deci eu cred ca Holocaustul ar fi fost nimic pe langa ce ar fi urmat."
Şi eu tind să cred acest lucru. Era prea dement şi nemilos cu celelalte popoare.
Avea o oarecare consideraţie doar pentru ai lui (era un fel de zeu al evreilor, numai în varianta nemţească şi reală).
Da, el ar fi exterminat toti slavii din estul Europei daca ar fi fost dupa el. De exemplu isi dorea infometarea polonezilor, ucrainienilor si rusilor, si inlocuirea lor cu colonisti germani. Ar fi omorat sute de milioane de oameni. http://en.wikipedia.org/wiki/Generalplan_Ost
Nu cred ca ar arata prea rau :
- Tehnologie avansata (progres tehnologic mult mai rapid)
- Nu am mai avea tiganii care sa ne faca de ras.
- Pe planeta s-ar vorbi o singura limba sau 3 (germana, italian, japoneza)
- Nu ar mai exista someri.
- Autostrazile din Romania nu mai aveau gropii.
Ar fi mers mai departe. Expansiune si modelarea principiilor morale a unui imperiu, dupa culoarea pielii, religie...la nivel global.Un razboi urat cu beneficii pentru rasa umana, sau macar un experiment interesant.
O rasa europeana mai puternica, fara corcituri.Lipsa propagandei media, care a ajuns la un nivel monstruos de spalare a creierelor, in ceea ce priveste formarea opiniilor cu forta.
Nazismul nu a fost cea mai mare problema a umanitatii.Situatia actuala si instrumentele de care dispune noua societate sau forma de guvernamant, o face pe cea din urma, cea in care traim, sa fie cea mai periculoasa.
Hitler avea nevoie de o ora in fata a o mie de persoane pentru a schimba opinii.Acum este nevoie de 5 minute pentru a schimba perceptii pe tot globul.
Nu imi e frica de omul care s-a pregatit cu argumente in fata multimii, imi e frica de evolutia manipularii.
Hitler a facut o mare greseala. Daca ar fi gasit un aliat in Stalin si nu un dusman, cu siguranta imaginea Europei ar fi fost diferita fata de cum este astazi.
Nici nu ar mai exista.
Dar daca ar exista ar fi așa :
-oamenii morți la fiecare colț al străzii
- moaca lui peste tot
- nu ar mai fi oameni de culoare si nici oameni credincioși
- ai întreba pe un om ce inseamna cuvântul bani si el ti-ar răspunde "Ce?"
Nasol, am fi condus toti bmw-uri si mertzane
nu, acuma serios. nazismul clasa oamenii in 3 categorii: albii ar fi dus-o bine, latinii undeva pe la mijloc iar negri pe ultimul loc.
trage tu concluzia
p.s: am omis intentionat evreii, pederastii, persoanele cu handicap si alte rase considerate inferioare pentru ca ei ar fi fost stersi de pe fata pamantului iar apoi din istorie deci nici nu ai mai fi stiut azi de ei.
Dictatura si multa moarte si sclavie. Dar pentru ce iti trebuie raspuns? Pentru scoala? In fine nu ma bag in viata ta.
anonim_4396 întreabă: