Melodia parodie dupa "What if god was one of us" are cateva versuri interesante: When God made this place/In the beginning, did he plant any seeds/Or did he put them there for Adam and Eve/So they'd be hungry for the apple that the snake was always offering.(Cand dumnezeu a facut locul asta la inceput/ a plantat seminte sau a pus pomii direct pentru adam si eva/ ca ei sa fie infometati dupa marul pe care sarpele il oferea intruna.) In concluzie, e imposibil ca adam sa nu fi muscat din mar. Marul a fost pus SPECIAL ca Adam sa muste. Caz rezolvat.
Eram perfecti toti, nu ne mai imbolnaveam, imbatraneam si muream. Cei care nu cred asta sa se documenteze putin din Biblie
! Eva a muscat din mar
! Dumnezeu a stiut ca o sa muste si ca vom ajunge pe Pamant si ca vei intreba asta
Daca nu ar fi muscat din fructul oprit lumea ar fi astazi exact asa, sau mai rau. cu siguranta ar fi aparut o alta tentatie; omul nu e perfect si fara de greseala.
Dadusem raspunsul anonim...probabil ca va aparea, dar cum sunt si nerabdatoare...am spus ceva de genul: Daca nu era Eva, lumea ar fi fost cu siguranta de o monotonie extrema...plicticoasa! Si va rugam pe voi, barbatii, sa ne multumiti vesnic pentru ca undeva in lungul trecut v-am determinat si sa faceti un gest riscant, sa aveti initiativa si simt de aventura! Asteptam multumiri, caci Eva nu mai e prezenta decat prin noi aici, pe TPU!
Si va rugam sa nu incepeti o disputa despre suprematia sexelor!
Monica
@nony-daca asta este explicatia ta pentru raspunsul de mai sus, nici nu ma indoiesc de ce ti-ai luat stupid.inca mai astept comentariul la raspunsul tau sa iti explic de ce hep hap ti-a oferit acel stupid. daca ma ofer sa iti explic anumite lucruri iar tu nu stii nici macar sa fii ironic, ce sa mai spun?
@nony-daca doresc sa fac pe bunul samaritean, este numai pentru a te ajuta sa iti deschizi mintea, nu ca m-ar interesa in mod deosebit de tine ca persoana.insa observ ca raspunsurile tale sut atat de infantile incat sunt lipsite total de logica.si inca ceva, atata timp cat siteul este unul public, asuma-ti si criticile, nu numai laudele din partea virginelor de pe TPU.
Ar fi fost gol impreuna cu Eva, si nu sar fi rusinat pentru ca nu cunoscuse raul, si ar fi fost fericiti cu dumnezeu in rai.
waterproof întreabă:
GeorgianaDragus întreabă:
AvalohAlyn întreabă: