| Available a întrebat:

Cum ar fi viata omului fara gandire?

13 răspunsuri:
| saymoon a răspuns:

Uita te in jurul tau, sunt atatia oameni care nu gandesc deloc, unii sunt la conducerea tarii, chiar.
Prostia e o moda, iar prostia inseamna sa nu gandesti.
Viata omului fara gandire?
Ca cea a unui animal.Singura lui preocupare ar fi sa se hraneasca si sa se reproduca. Iar multi oameni chiar asta fac, nefiind in stare de altceva.
Si ne mai miram ca tara se duce de rapa.Gandirea i pe cale de disparitie, acesta e motivul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vegetala.

| Razvan a răspuns:

Ideală. Cu cât cunoaştem mai mult cu atât vrem mai mult.Ideea e să ştii să te descurci cu puţin... iar la acest capitol stăm destul de rău.Ne-am născut într-un timp în care credem că totul ni se cuvine.Nu e chiar asa.Cu cât ridici nasul mai sus cu atât îţi poartă mai mulţi sâmbetele

| PureEvil a răspuns:

Probabil am face anumite lucruri instinctiv, cum fac si alte animale, insecte, etc.

| Draghicieladenisa a răspuns:

Nu exista asa ceva separat happy. Omul prin asta se identifica: prin faptul ca gandeste si crede-ma TOTI oamenii gandesc ca daca nu s-ar fi nascut pisica, leu, tigru, nu om happy. Pentru ca unii gandesc mai putin si altii mai mult asta nu trebuie sa te determine pe tine sa spui ca "unii oameni chiar nu gandesc" este o aberatie. Pentru asta suntem oameni: ca gandim. Nu conteaza cantiatea, in ce mod, ca e bine, ca e rau etc. TOTI oameni fac asta, doar pentru ca sunt oameni. Eu sunt intr-a 12-a, sunt profil uman si fac 4 ore de filozofie pe saptamana. Tot ce ti-am scris aici e avizat happy. Prefer sa-mi ocup timpul cu astfel de chestii sau intrebari decat sa fac exercitii/ probleme la matematica happy. Defectul meu

| ExistaMosCraciun a răspuns:

Simpla, fara batai de cap, ca a oricarui animal. Dar pentru ca ni se intampla des sa mai si gandim si sa socializam, iaca, suntem animale sociale.

| NickiMinaj a răspuns:

Anosta, dar infinit mai usoara.

| H4cK3r a răspuns:

Decat sa-ti facem noi tema la psihologie, nu mai bine ti'o faci singur?

| AvalohAlyn a răspuns:

Ca a unui obiect fara suflet, fara fiinta.

| Leocerba a răspuns:

@Șmit, la punctu 6 trebuie sa pui "mai vesela", apoi adauga si punctu 9 "mai adevarata" dar dupa toate maiurile astea recunoaste ca viata fara gandire ar fi prea goala!

| Available explică:

@Kronsdadt degaba injuri tu atat fiindca eu nu ma simt in ce zici tu acolo stii dc? fiindca nu te adresezi mie.Mai gandeste-te ca vad ca nu gandesti deloc deci ti se potriveste intrebarea meawinking si cu asta am terminat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Numai ramona iti poate raspunde. Poti sa-i dai PM.

| playstow a răspuns:

Am putea-o compara cu viata unei rosii(tomate):cand am fi mici suntem ca rosia(in floare)dar cruzi la minte, apoi am creste ca asa vrea planta, conditiile meteo(la noi pentru ca inca nu ne-a sosit ultimul ceas) apoi cu un ultim efort am gandi ca degeaba am trait si ajungem la cimitir (ca rosiile-bulion)

Întrebări similare