@WR104: nu cred ca ai tu vreun drept sa incepi sa critici lumea pentru pasiunile pe care le are. fiecare dintre noi suntem diferiti, si avem felul nostru de a gandi si de a ne vedea in propriul viitor. desi e bine sa-ti spui parerea, ai putea incerca s-o faci mai subtil si mai putin agresiv, pentru ca in fond daca nu iti place psihologia nu te pune nimeni s-o practici sau sa intri in contact cu ea. si tu poate ca doresti sa devi ceva ce poate eu urasc cu desavarsire, dar nu incep sa te critic si sa te judec pentru ce ai ales pentru tine. indiferent de ce domeniu alegi, intalnesti si parti proaste si parti bune, asa ca eu nu consider ca ai vreun drept sa iti spui parerea in felul in care ai facut-o. ca si cand te-am fi obligat sa faci tu psihologie toata viata ta.
cat despre problema ta, @Antoinette, pot sa spun ca tot ce trebuie sa faci este sa-i observi toate reactiile de zi cu zi, in contact cu persoane diferite, de varsta ei, mai mici sau mai in varsta, sa o supraveghezi de la departare, incercand sa aflii mai multe prin surse sigure, care sa nu dea de banuit. cat despre categorii, ai putea observa comportamentul ei in functie de situatia in care se afla si de starea ei de spirit. asta nu inseamna ca o spionezi, pur si simplu incerci sa intelegi ce o face atat de complicata. poti face o comparatie cu ceea ce ai face tu in diverse cazuri, sau ceea ce ai gandi tu. asa poti vedea mai bine diferentele pentru ca sunt puse in evidenta de caracterul tau. poti vedea cum reactioneaza la critici surprinzand-o intr-un moment in care greseste si dandu-i chiar tu un sfat, sau chiar o critica. daca vrei sa intelegi bine oamenii trebuie, dupa parerea mea, sa o faci de la distanta, pentru ca a intra in contact cu persoanele respective poate degenera intr-un "interogatoriu" neintentionat, pentru ca la un moment dat vei incepe sa-i pui tot felul de intrebari chiar fara sa realizezi acest lucru.
Raspunsuri stupide oricum nu iti pot raspunde online lasa un mes si se rezolva daca cu adevarat esti pasionata.crede-ma daca cautai mai bine gaseai dar e bine si asa.pe bune se poate face.btw asta nu tine de pishologie tine de altceva.
Psihologia este cel mai de rahat domeniu, ai si tu o viata lasa-i pe ceilalti sa traiasca asa cum gandesc ca oricum nu o sa rezolvi nimic.Toti suntem niste psihologisihologia pentru mine nu exista, este o porcarie si o inselatoria din care unii mai scot ceva bani.Bafta in cariera ta de rahat.
AlexandraFoo întreabă:
anonim_4396 întreabă: