| Dl.Inginer a întrebat:

Cum as putea sa ma simt aproape de Dumnezeu? Multi prieteni de-ai mei imi spun mereu cat de real este Dumnezeu si as dori ca acest lucru sa fie adevarat si in viata mea. Exista vreun secret in a-l cunoaste pe Dumnezeu, sau trebuie doar sa speri ca intr-o zi vei ajunge si tu sa-l cunosti?

Răspuns Câştigător
Anna
| Anna a răspuns:

Te-ai gandit vreodata la modul in care se dezvolta o prietenie intre doua persoane? In primul rand, cei doi trebuie sa faca cunostinta; nu poti fi prieten cu cineva pe care nu l-ai intalnit niciodata. Apoi, acestia trebuie sa petreaca timp impreuna, sa comunice unul cu celalalt. O relatie de prietenie nu se poate adanci daca cei doi nu investesc timp si nu comunica eficient.Tot asa este si cu relatia noastra cu Dumnezeu. El ne iubeste, si doreste sa fie prietenul nostru(ne iubeste mai mult decat orice prieten uman). Asadar, fa cunostinta cu El, intoarce-te la El, roaga-L sa-ti ierte pacatele si sa intre in viata ta.Invata sa petreci timp cu Dumnezeu si sa vorbesti cu El zilnic. Poti face asta citind Biblia si prin rugaciune.Impartaseste cu El poverile si preocuparile tale! Chiar si atunci cand nu simti prezenta Lui, prin credinta El este cu tine, pentru ca a promis asta.

41 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Emil-eu doar ii recomandam o circumcizie. daca tot nu ne ridicam la...nivelul lui! egalitate si fraternitate!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zazu, decit circumcizie, mai eficienta o lobotomie. Poate nimereste portiunea de creier, care raspunde de aroganta rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe ingerul pazitor sau pe inginerul pazitor¿?¿?! ...ma baieti, nu imi mai pomeniti numele, vreau sa raman "incongito" .Tot.Eu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai Emile, pai poate chiar si-a taiat distributia de care zici. Ca de aia poarta acum sapca, sa nu vedem semnele de la operatie rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lolita: esti cuminte si impaciuitoare. Eu am ras cu lacrimi la raspunsurile baietilor. Nu pot da un raspuns pentru ca nu mi-e la indemana formula"domnule inginer".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da lolita, buna idee cu semintele, ca parca sint la televizor si vad o comedie cu inaltimea sa inginer efendi-san laughing rolling on the floor Sa ne traiesti maiestate rolling on the floor
ceciliarepede sa-ti dau o batistuta sa-ti stergi lacrimile? rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru inceput...pentru a`ti putea "imbunatati" relatia cu Dumnezeu si cu divinitatea, trebuie sa crezi in existenta Lui.Trebuie sa stii ca fiecare adiere de vant este atingerea Lui si fiecare fluture care se aseaza pe umarul tau este El incercand sa iti ajunga la inima si sa te ajute.Eu pot sa spun despre mine ca sunt o persoana foarte credincioasa, iar Dumnezeu exista fara indoiala...eu am simtit asta de nenumarate ori.Tot ce trebuie sa faci este sa te rogi... dar din suflet, iar mintea sa iti fie doar la acea rugaciune si la mesajul transims de ea.Stiu ca pare greu de crezut... dar e ca si o conversatie cu o persoana apropiata; diferenta e ca Dumnezeu nu iti raspunde prin vorbe ci prin fapte...si repet nu vb fara mine... spun asta cu cea mai mare certitudine. Dumnezeu m`a ajutat abosult de cate ori am avut nevoie si m`am rugat lui sa ma ajute; niciodata nu m`a parasit si... e un sentiment puternic...ma simt mereu protejata, iar uneori nu cred ca merit toate astea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie decat sa crezi mereu ca el exista, desi majoritatea oamenilor nu mai cred in EL, asta nu inseamna ca el nu exista.ai incredere in tine fi bun cu cei din jur si incearca sa faci cat mai multe fapte bune.ai sa vezi rezultate...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Domnule Injiner la întrebaria dumniavoastră chiar Biblia dă răspuns
vă rog citiţi la,, Iacov capitolul 4, versetile 7 şi 8.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E foarte placut sa crezi in DUMNEZEU asa ca domnule inginer te poti duce si tu acolo unde sunt toti cei ce nu cred in Dumnezeu adica sti tu mai bine unde

| cristin a răspuns:

Cand vei suferi il vei descoperi si atunci iti vei dori sa te descopere el pe tine

| boss_2277 a răspuns:

Dumnezeu e cel mai scump lucru din cer si de pe pamant Il iubim Ne iubeste! Ne ajuta, Dumnezeu ne-a dat apa, sol, viata, bani tot ne-a dat ne ajuta cel mai mult Dumnezeu in viata si el cred ca ar vrea sa ne ajuta Foarte mult. Asa ca va sfatuiesc sa aveti incredere in Dumnezeuwinking IL IUBESC PE DUMNEZEU!