| AvalohAlyn a întrebat:

Cum ati descrie, metaforic, site-ul TPU?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Har, eternule cersetor si neprimitor de webcam, ce inseamna "sarea-i"? Cum, vrei sa spui ca eu sarea-m, tu sarea-i, el sare-a, noi sarea-m, voi sarea-ti, ei sarea-u? Asa? Pai te anunt, cu parere de rau, ca eu nu pot sa execut sarituri agramate, la astea avem alti maestri. Ii cunosti si tu...

20 răspunsuri:
| JeSa a răspuns:

Păi, scurt şi la obiect - îl descriu, printr-o sintagmă metaforică, ca : - "Enciclopedic Universal". happy

Dar tu, AlanTigergerid?!

| AvalohAlyn explică:

Eu il descriu ca un izvor de comunicare, un izvor de prietenie si de schimb reciproc de idei.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Vorba lui Flav: metaforele i le las lui Bacemi.
Descrierea mea (nemetaforica): n-am, da-mi tu!

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Rectific: Flav!

| Flav a răspuns:

Metaforic? Dar ce, crezi ca sunt Bacemi?

| Razvan a răspuns:

Un musuroi de furnicioh go on

| Bacemi a răspuns:

Buzunarul soarelui.

Elianna
| Elianna a răspuns:

Ma gandesc la o sezatoarea(claca) unde oamenii si muncesc si se si distreaza si socializeaza.Asta pentru ca ai zis "metaforic"!

gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

TPU- o usa deschisa celor care au nevoie si celor care dau ajutor!

NicolaeComan
| NicolaeComan a răspuns:

Mai sunt şi alte site-ri româneşti de întrebări şi răspunsuri. Nu le menţionez, să nu le fac reclamă, dar TPU e cel mai tare, lucru dovedit de varietatea subiectelor şi mai ales de promptitudinea răspunsurilor. Accesarea acestui site creează dependenţă, dar una plăcută, căci ai ce învăţa, afla şi descoperi de aici.

Îi urez site-ului să ajungă la fel de tare ca fratele cel mare AnswerBag.com!

| cornculapte a răspuns:

Viata de zi cu zi. Unii oameni cer ajutor, altii ofera ajutor, iar altii nu prea prind ideea si din plictiseala (sau prostie) se iau de altii sau ii incurca.

| Ea12345 a răspuns:

Suntem ca in filmele cu prosti:mereu cei mai buni, mereu nemultumiti, dar laudati de cei care profita de noi...tongue

| perla a răspuns:

Eu credeam ca e toti pentru unu si unu pentru toti in schimb nu e asa! sunt cei care voteaza preferitii si-si dau fondite unu la altu.cand am pus si eu o intrebare mai diferita mi-au sarit in cap de parca murea lumea. am zis sa-mi stearga contul si nimic...mergem avanti atunci. cu bine!

| Spintecatorul a răspuns:

"Cel mai tare site!" laughing

| asdfghjkl_1325 a răspuns:

Ca o centralista care raspunde la toate telefoanele si face legaturi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mare-i gradina, poarta-i larg deschisa, dar unii se trezesc sa sara gardu'.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O mare familie, unde eu sunt un frate mai mare un pic. pot sa si sfatuiesc, dar sa si cert, in mod educativ.as vrea sa pot aplica si cate una dupa ceafa. din dragoste bineinteles. da e bine si asa acum.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamna bent vezi ca ti-ai agatat hainele si le-ai rupt cind sarea-i gardul.Despre cum numesc siteul; Evadare din singuratatea mea in singuratatea tuturor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sar'mina doamna bent. Daca nu vedeam cind ai sarit gardul hainele care s-au rupt intr-un anumit loc sa mor de ma prindeam.Cit despre saritura mea, cam asa scriu la ora aia cind vreau sa dau intilnire cuiva.Multumesc ca ai venit dar ma culcasem.

Întrebări similare