| ExXify50 a întrebat:

Cum ati putea sa va opriti din a mai iubi pe cineva?

17 răspunsuri:
| macs3k a răspuns:

Nu ai cum sa te opresti de pe o zi pe alta din a iubi pe cineva
cui pe cui se scoate...

| Mădă0611 a răspuns:

Iubind pe altcineva fara sa te mai gandesti la persoana pe care vrei s-o uiti. Vezi ca "sa nu ma mai gandesc la x" nu inseamna ca nu te gandesti, ci exact invers. Nu te gandi cat de buna e ciocolata. laughing La ce te-ai gandit cand ai citit "cat de buna e ciocolata"?

| Delicacy a răspuns:

Dacă vrei să faci asta, înseamnă cu nu ai iubit pe acel cineva.A fost doar un sentiment imatur şi trecător.

| hurricaneX a răspuns:

Niciodata n-ai sa te poti opri brusc ca sa nu mai iubesti pe cineva, sentimentele n-au buton de ' on ' si ' off ', ele apar sau dispar cu timpul.

| Lapusneanu a răspuns:

Oprindu-te din a trai.

| Magduttza a răspuns:

Eu sincer am incercat. sa ii gasesc toate defectele mici de tot. ca sa il poti "uri". intelegi?

| R1e2b3e4c5a6 a răspuns:

Si eu incerc... Dar mi-am dat seama canu ai cum. Sunt niste sentmente pe care numai inima la momentul potrivit le poate opri. Si pana la urma. iubeste ca e fromos :*

| Flaviia16 a răspuns:

Normal ca brusc nu ai cum insa poti sa gasesti pe altcineva cu care sa-ti ocupi timpul si fata de care sa ai minim o mica atractie indiferent de natura acesteia

| paulalove a răspuns:

Nu poti sa te opresti din a mai iubii pe cineva care chiar a avut un loc special in inima ta. Oricat de multe relatii ati avea amamdoi separat nu ai sa poti uita o persoana pe care chiar ai iubit-o. dar poti incerca prin a fi cu altcineva. Sper ca ai inteles ca sansele da a uita repede de acea persoana sunt de unu la un milion

| Trippy a răspuns:

Uitand de acel cineva.

| IMC90 a răspuns:

Nu ai cum. Nu stiu pe cineva sa fi reusit pana acum.

| GoddessMaui a răspuns:

Dragostea este asa de puternica, incat, daca Ying ar muri, Yang inca l-ar putea iubi pana moare si el.
Dragostea si ura nu mor la comanda ta, dar le poti mentine.

| shadovv a răspuns:

Alegand.

| Woodenpints91 a răspuns:

Găseşti altceva mai bun de iubit.

| WR104 a răspuns:

Daca o sa te arunci in cap pe geam ai sansa sa iti pierzi memoria altfel nu vad cum.
Succes!

| harciog a răspuns:

Un lemn aruncat in foc va arde pina la capat.Stingerea focului ar putea sa ne arate o ramasita hidoasa, murdara de funigine, carbonizat cu totul.Trebuie ca focul sa mistuie tot.Cind vrei sa te incalzesti vei aprinde altul.

| Zenit313 a răspuns:

Poti sa iti schimbi parerea, dar nu iti poti schimba sentimentele.
Nu poti sa opresti iubirea.
Daca o opresti, aceea nu este iubire.