Inainte de sfarsitul lumii mi-as dori sa o intalnesc pe Selena.
Deci, eu am o imaginatie foarte bogata si nu stiu sa fac o descriere prea buna.
Deci incepem.Cutremure in toata lumea tot la 2 minute.De acolo rezulta tzunamiuri uriase care scufunda toate staturile, cutremurele genereaza eruptii vulcanice.Cutremurele continue scot lava la suprafata care arde tot, toti oamenii in flacari si ati, pe jos plin de cadavre si oameni raniti grav.De la eruptiile vulcanice cerul este negru si nu se mai vede nimic.
Sa se prabuseasca galaxia noastra in alta galaxie ca sa nu putem fugi nicaieri bwahahah
Cand Boc o sa mareasca pensiile
sau cand Gutza nu o sa mai zambeasca ca un bou
sau cand lui Basescu o sa ii creasca par.
sau cel mai grav cand mi se sparge laptopul cand ma uit la RObotzi
Ar cadea meteoriti pe pamant, ar fi cutremure foarte puternice, soarele s-ar apropia foarte tare si ar erupe vulcanii. Nu e cel mai sinistru dar eu asa imi imaginez. nu mi-ar stica o funda ca am doar una.
Pai din cer mai intai sa cada un strop de sange dupa aceea un topor imens care sa crape pamantul in bucati iar noi sa murim astupati ha ha
Sa erupa toti vulcani simultan din cauza cutremurilor, sa pluoa cu gheata si cu acid sulfuric din norii radio-activi de la centrala Fokushima, nu stiu sigur cum se scrie , sa alerge oameni sa ia foc pe strazi, sa fie sange pe strazi si prin case, sa apara oameni morti si tot felul, si toate astea sa se intample spre noapte.
A fost deja sfaristul lumii...cand toti cocalarii au murit (aproape)si acum au inceput sa dea prin skate parca'uri.
Wow... Pai nu ma raportez la cunoscutul film 2012, asa ca ar arta cam asa :
Soarele si luna sa se vada pe cer in acelasi timp iar atractia magnetica sa provoace cutremure uriase pe pamant, iar de sus sa cada meteoriti si zdrobesc totul in cale. Panica, mult sange, oamei morti, explozi si dezastre naturale.
Ps : eu nu cred in asa ceva... Safasitul lumii ar putea reprezenta un nou inceput.
Sa fie vineri 13 mai intai sa te calce masina, apoi sa iti apara in fata o fantoma apoi sa cada casa pe tine dar sa nu mori sa vina extraterestrii si sa se deschida pamantul sa cazi in lava si sa mori. Urat nu?
Imi dai te rog fundita sau vot?