La fel cum am aparut si noi si bine ca au aparut, ca doar nu traiesc nici de la mine nici de la tine.
Buna asta. Daca nu stii cum a aparut, iti explic eu: un el si o ea se iubeau, apoi au vrut un copil, asa ca in urma procesului de reproducere a aparut nonreligion. Mai degraba intrebai cum a aparut religia care zapaceste natiunea.
Fiecare are dreptul la opinie. E de ajuns sa te obisnuiesti cu asta. Ei nu -i zapacesc decat pe cei ce se lasa zapaciti. Ateii au parerea lor, crestinii la fel. Nimeni nu poate aduce dovezi pregnante cum ca Dumnezeu ar exista sau nu. Fiecare are dreptul sa creada in ce doreste! Ti-ar place daca te -as intreba: "De unde ai aparut tu, Crinu? De ce zapacesti natiunea?"
Cam asa suna adresarea ta pentru un ateu. Invata sa respecti omul, nu religia, rasa, sexul, varsta.
Intrebarea ta e tendentioasa, daca nu cumva ai gresit si vroiai s-o postezi la Dragoste si Sex si atunci consideram toti ca vrei o lectie despre reproducere.
A luat Dumnezeu 50kg de pamant, 20kg apa, le-a amestecat bine, apoi a suflat viata peste acel amalgam, iar la final i-a dat si numele:NORELIGION.Multumit?
Sau doresti cealalta varianta, a crestinilor?
-S-a intalnit Maria din Cracanatii din Vale cu Duhul Sfant, pe numele lui Tiberius Iulius Abdes Pantera, si a lasat-o gravida, iar cand a nascut, babele neavand notiuni avansate despre anatomie si medicina, vazand ca are himenul intact, au spus toate in cor:ESTE INSARCINATA CU DUHUL SFANT!
Tu pe care varianta o alegi?
Hai sa nu mai facem spam aici, acelasi lucru te pot intreba si eu pe tine, cu toate ca eu as fi cu mult mai indreptatita:
-Cum ai aparut tu pe lume, Crinu? Sa nu-mi spui acum despre polenizare ca nu te cred!
Iata si...,, duhul sfant'':
http://en.wikipedia.org/wiki/Tiberius_Iulius_Abdes_Pantera
De ce nu pot oamenii sa accepte, ca stiinta si religia pot trai in armonie :? stiinta rezolva lucrurile pe care mai demult le consideram miracole! iar religia ne da ceea ce stiinta nu ne poate da!,. adica ne bunatate, ne da speranta, si ne da incredere ca viata nu se termina dupa moarte! indiferent daca crezi in Dumnezeu, sau daca crezi in Buda, sau in hinduism! nu conteza fiindca crezi in pace, in iubirea fata de aproape! am auzit de multe ori oameni care spun ca daca nu crezi in Dumenzeu ajungi in iad? cum vine asta, ca jumatate de planeta nu crede in dumenzeu! cred in zei cred in alte divinitati, dar daca cred in lucruri bune, care ar fi problema? dumnezeu nu ne-ar pedepsi doar fiindca credem intr-un alt nume al lui! ca pana la urma dumeneu nu este o persoana este binele din lume! oamenii au pus denumiri si au facut religii! poate e bine poate e rau! cine poate stii? ...pacat ca uneori se uita intelesul religiei, si se ajunge la razboaie! credeti ca au fost de demult? pai chiar in al doilea razboi mondial hitler a persecutat evreii, fiindca credea ca ei sunt responsabili de moartea lui Hristos! uneori se cam uita care este adevaratul rol al religiei, si anume sa ne faca sa speram, si sa ne faca sa credem ca dupa moarte mai exista ceva!
La cum te exprimi, tu ai apărut prin excreţie sigur iar nonreglion şi-a explicat singur existenţa .