| gabytzu707 a întrebat:

Cum calculez nr de particule subatomice?

Răspuns Câştigător
| gabytzu707 explică (pentru IntelFreak):

Auzi ma, eu am nevoie pentru ca am lipsit la lectia aia si nimeni nu stie sa-mi explice; daca tu ai chef sa iei oameni la misto, fie, nu m-as mira sa n-ai niciun prieten...

| gabytzu707 explică (pentru gabytzu707):

Si apropo, ma refer la florin1979, lui Intel freak ii multumesc

| gabytzu707 explică (pentru IntelFreak):

Scuze,probabil comentariul ala iti apare tie, dar este despre florin

15 răspunsuri:
| florin1979 a răspuns:

Pai le numeri, cand ai 10 bucati tragi o liniuta pe perete ca sa tii minte si tot asa. te descurci tu rolling on the floor

| Duucu a răspuns:

Iei 5 pahare și pui căte un atom.Atunci îl lași la fermentat vreo 3-4 ore și... surpriza, îți vor apărea niște particule subatomice.

| Duucu a răspuns:

Eu știam că steluța star înlocuiește un cuvănt, dar lasă asta.
Alege, ori sunt miștocar, ori nebun...

| gabytzu707 explică (pentru Duucu):

Cam asa, dar ma gandeam ca la iq-ul tau, daca inlocuiesc o litera nu vei intelege cuvantul; oricum, esti si mistocar si nebun

Si se vede cat de gol ti-e capul; tu nu ai nici un pic de inteligenta, dar iti pui o imagine cu creier, cu tema 'use it'; esti nebun de legat ca nici macar propriul profil nu ti-l respecti...

| Duucu a răspuns (pentru gabytzu707):

Știi care este diferența între un geniu și un idiot? Geniul își cunoaște limitele...
Ești mai prost decăt credeam.

| Exilee a răspuns (pentru Duucu):

Asa este ducule. Tu-ti cunosti limitele?

| Duucu a răspuns (pentru Exilee):

Dacă e vorba de măncare, nu.

Pai ii normal.La cat te indopi zilnic, cred ca esti ratatul ala gras de la pro tv de 300 de kilograme.BATOZA trebuia sa iti fie numele nu DucuCent.

Te-ai trezit din somnul veșnic? Tu ai văzut cănd am discutat noi ultima dată? Sau abia acum ți-ai găsit replica?

Nu desteptule.Eu am fost plecat prin America si China cu afaceri dea lui tata. Uite cum se gaseste prostul sa vorbeasca fara sa stie...

Ai fost tu plecat la WC eventual și te-ai înfundat.