Fercirea nu trebuie cautata, ci mai degraba descoperita, pentru ca ea se a afla deja in interiorul nostru insa trebuie provocata sa se manifeste.Cum facem asta? Pai actioneaza:fa sport, interactioneaza mai mult cu oamenii, rezolva-ti problemele interioare(nu le reprima deaorece asta te va indrepta iminent catre nefericire), descopera-ti pasiunile, experimenteaza lucruri noi.Stabileste-ti obiective si indeplineste-le(suntem programati biologic sa ne simtim fericiti in urma rezolvarii unui lucru)
Eu nu o caut nicăieri,niciodată, în nimic.În schimb, am încetat să mai am aşteptări de la alții, m-am resemnat cu faptul că viața e oricum nasoală şi nimic nu e mai important decât liniştea şi pacea mea sufletească.Şi asta e cam tot ce contează. Atâta timp cât ai linişte si pace interioară, consider că e şi ăsta un mod de fericire.
Putina mai multa fericireeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nu strica
Chiar dacă sună ciudat, fericirea o poți găsi și în vizionarea a unui film sau serial. Pe mine înafara de acestea, mă mai face fericit muzica. Bineînțeles că mă fac fericit mai multe, eu doar ți-am prezentat câteva exemple.
Sunt oameni care isi pierd capabilitatea de a fi fericiti, si sportul este una dintre solutii daca nu singura.
o activitatea fizica te face mai fericit.
AvalohAlyn întreabă: