| Gizăz a întrebat:

Cum comentați asta?

„Așa se întâmplă când ne întâlnim cu noi înșine pe stradă. Ne întoarcem imediat acasă ca să fim siguri dacă am plecat sau nu." Traian Gluger

Răspuns Câştigător
| NickiMinaj a răspuns:

Mai degraba asa se intampla cand ne pierdem pe noi insine pe strada.

4 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

Numai daca esti foarte distrat si mai ai un frate geaman. Altfel la Gheorghe Marinescu Nr 9.

| ExistaMosCraciun a răspuns:

Eu sunt indragostita, deci nu stiu daca am raspunsul ala bun...e vorba de suflete pereche? Hihihi

| baru a răspuns:

Sall. L-am rugat sa ma ajute sa fac fapte mari. Dar el m-a micsoratca eu sa fac fapte bune. L-amrugat sa-mi dea bogatia ca eu sa fiu fericit. Dar el m-a facut sarac ca sa devin intelept. Impotriva vointei mele, au fost ascultate rugamintile mele, sunt printre oameni un om binecuvantat. Pa!

| PιxιeLovesYa a răspuns:

După mine citatul tău vorbeşte despre regasirea dintre om şi sufletul lui, oarecum, cum suntem atat de derutaţi, iar când avem impresia că ne regăsim vrem să avem certitudinea aceea că suntem cu adevarat noi cei care gândesc lucrurile alea, care fac acţiunile respective etc. Uneori ne simţim atât de derutaţi de drumurile pe care mergem încât ne oprim şi ne întrebăm ''Oare chiar am făcut tot drumul ăsta? De ce l-am parcurs, unde mă îndrept?''. Habar n-am dacă răspunsul meu este aproape de cel real, dar asta este părerea mea. Peace!