Este o dovada de egoism si lipsa de bun simt. Nu trebuie sa profiti de slabiciunea celui de langa tine si sa te gandesti numai la binele personal...
"Nu-ti doresc raul, dar imi doresc binele"! Nici eu nu am inteles ce am zis, dar am zis...
E ceva gen Dinu Paturica.Sap cat pot pe altii si sunt atent sa nu fiu sapat de altii.Bine,el e un exemplu izolat in literatura.Acum nu poti sa si sapi si sa fi atent in acelasi timp sa nu iti fie sapata o groapa langa tine.Asa ca profiti cati poti si apoi cazi pe principiul orice nas isi are nasul
Trebuie sa imi vars frustrarea pe cineva si mi-o vars pe tine pentru ca stiu ca tu ma intelegi si ma vei ierta. Cam asta inteleg eu.
Daca ai fost atat de generos sa-mi oferi un deget, m-am gandit ca nu te superi daca-ti iau toata mana.
Eu cred ca aceasta expresie este o gluma de prost gust. Daca tot trebuie sa o comentam, trebuie sa observam ca aici este vorba te doi tipi : Unu inofensiv si gata sa de-a oricand un sprijin oricui, iar celalalt personaj:Un parazit, un om josnic care i-as recomanda daca tot vrea sa se tina de ceva ineaparat sa se prinda de propiul lui penis si asa sa ramana.Asta gluma!
1. Esti in autobuz si nu ajungi la bara, trebuie sa te tii de ceva.
2. Iti versi nervii si frustrarile pe acea persoana.
E ca atumci cand doi insi stau si se uita la unul in apa care striga .help.help; ce zice? intreaba unul. zice ca help.
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: