| deniyusa a întrebat:

Cum comentez proverbul "Chipul omului e oglinda sufletului"?laughing... Fundabig grin:*

Răspuns Câştigător
| Classy a răspuns:

"Chipul omului e oglinda sufletului":Se refera la puritatea chipului care iti reflecta personalitatea si care te defineste.Trebuie sa ai un chip "cinstit" care sa spuna ce fel de suflet ai.

8 răspunsuri:
| Angel0 a răspuns:

Ochii sunt oglinda sufletului.

| Classy a răspuns:

"Chipul omului e oglinda sufletului":Se refera la puritatea chipului care iti reflecta personalitatea si care te defineste.Trebuie sa ai un chip "cinstit" care sa spuna ce fel de suflet ai...

| VacutzaRoscata a răspuns:

Ochii nu chipul straight face, ce prostie mai e si asta?

| Flaviius87 a răspuns:

In mitologia indiana "ochii sunt oglinda sufletului" si probabil de aici acest proverb happy.
in privirea (chipului) unei persoane se pot observa trasaturi de personalitate, putem usor sa ne dam seama daca o persoana este acra sau de buna credinta!
Succes!

| kessu a răspuns:

Adica daca chipul omului e bland asa si sufletul e usor si plin de armonie happy

| Mov10 a răspuns:

Mi se pare o tampenie poate e o fata urata ca drek dar foarte sufletista asa ca nu merge

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca OCHII sant oglinda sufletului.fiindca eu am o fata mai incruntata asa, si toti spun la prima vedere ca sant rau.si nu e adevarat.sant ca painea calda.

| Alexia_6303 a răspuns:

Cum te aranjezi pe dinafara, asa e si sufletul

Întrebări similare