Buna
Mie uneori mi se intampla sa vad o imagine cu o persoana sau cu un loc, iar peste doua zile sa se intample imaginea in fata ochilor mei.
Oricum fenomenul de Deja Vu e atunci cand ai impresia ca atunci cand esti intr-un loc, ai impresia ca ai fost mai demult acolo.
60% sunt de acord cu tine(adica se datoreaza viselor), dar se mai intampla sa-ti vina imaginea si amintirea instant cand esti intr-un anumit loc.
Uneori mai poate fi si coincidenta. Odata ascultam muzica la TV si nu eram oarecum atent la TV si imi venea o melodie in cap(Iyaz-Replay) si exact melodia aia incepuse.
Cum spuneam, Deja Vu-ul este "fenomenul" cand ai senzatia a fi intr-un loc partial necunoscut sa mai fi fost in acel loc cu mult inainte.
Sper ca te-am ajutat
Mie mi s-a intamplat de multe ori... cand eram mica aveam anumite vise iar acum am deja vu in sensul ca am fost in acele locuri mai demult. deci da, cred ca se datoreaza deja vu-urilor.
Dejavuurile nu se stie carui fapt se datoreaza existenta lor. Visurile sunt doar niste creati ale subconstientului dar nici despre ele nu se stie prea multe. Dar clar nu au legatura cu supranaturalul su tampeniile de genul.