Implinit te simti daca reusesti ce ti-ai propus in viata, in nici un caz daca stii totul. Asta este total imposibil. Daca luam in calcul un singur domeniu, medicina, nici aici nu poti sti totul despre domeniul asta. De asta sint nenumarate specialitati, pentru ca sint enorm de multe informatii pe care nu le poate cuprinde o singura persoana si atunci, fiecare se specializeaza in ceva anume. Asta fiind doar un domeniu, e clar ca luind in ansamblu toate celelalte, electronica, IT, arhitectura, agricultura, astronomie, fizica etc etc etc, nimeni nu ar avea cum sa le cuprinda pe toate. Deci nimeni nu are cum sa stie totul, ca sa se simta implinit.
Dar totul nu ai cum sa stii,pentru ca inveti mereu ceva; insa implinit te poti simti, daca stii sa gusti din orice, si esti liber la a cunoaste si multumit mereu de ceea ce cunosti...etcetera
Hey! Nu m-as simti implinita deloc. Adica cat traiesti inveti. Daca stii totul ce mai inveti? Pentru ce mai traiesti? Ce mai descoperi nou?
Eu nu cred ca ar fi frumos ca stiu eu totul (sau alta persoana).
Viata trebuie sa fie plina de surprize, daca am sti totul nu ar mai fi asa frumos. Ea trebuie sa fie palpitanta sa incercam sa descoperim lucruri noi in fiecare zi, sa aflam mereu altceva si sa ne bucuram atunci cand aflam anumite lucruri. Daca am sti tot... nu ar mai avea acest farmec. E mai frumos atunci cand afli tu in persoana, ai cui povesti cum ai descoperit.etc
Numai bine:*
Nu neaparat! Asta depinde de la persoana la persoana. eu una nu m-as simti implinita...
Nu te simti implinit daca ai multe informati daca ai informati in diomeniult au o slujba buna o sotie iubitoare o casa unde sa stgai fara a avea grija de maine si uun salariu bun eu mas considera implinit.
Eu sincer as vrea sa raman asa, dar sa nu mai vad intrebari tampite pe TPU
M-as simti oarecum implinit, deaorece as avea foarte multa experienta de viata, si as sti sa judec mult mai bine lucrurile, sa vad o experienta rea ca pe o experienta buna etc.Deci da, daca as sti totul m-as simti implinit.
Daca ai sti totul, te-ai retrage in salbaticie cu animalele pentru ca iti vei da seama ca oameni nu merita atentie si mila
Pentru mine daca as sti totul viata nu ar mai avea sens, pentru ca nu as mai avea ce sa descopar
Nu. Nu ajungi niciodata sa cunosti tot. Nici macar tot ce ar trebui sa cunosti. Oricum, cu siguranta nu suntem facuti sa rezistam la plenitudine. Limitarea conditiei umane ne tine la adapost de autodistrugerea care vine odata cu intelegerea superioara a lucrurilor. No offence, dar aceeasi greseala cu "-ti"
Psihoyounger întreabă: