Frumoasă, dar de cele mai multe ori absentă din interesele și câmpul nostru vizual.
"Frumoasă, iar dacă nu, oricum mult mai bună decât nimic." - raspuns notabil.
Se poate si mai bine. Daca as putea sa o schimb cu altceva mai bun as faceo dar cum nu pot asta e
"Cum ti-o faci. Frumoasa aici." - raspuns notabil.
"Frumoasa dar plina de obstacole." - raspuns notabil.
"Frumoasa.Depinde cum ți-o faci." - raspuns notabil. Daca omul gandeste frumos ( potrivit cu principiul moral al dragostei, adevarului, dreptatii, cinstei, intelepciunii, loialitatii, sfinteniei, pacii ) atunci si viata lui este frumoasa si fericita si linistita in orice conditii ( oricat de rele ) s-ar afla. Pentru aceasta este necesar sa se gandeasca la tot ce este de folos lui si altora, frumos, bine, si placut.
Așa e.Atata timp cat gândești pozitiv și nu îți bați joc de tine totul va fi ok.
"De cele mai multe ori imprevizibila, in sensul bun." - raspuns notabil.
Nu stiu daca faci misto la adresa raspunsurilor mele, dar, cum zici tu.
"Nu stiu daca faci misto la adresa raspunsurilor mele, dar, cum zici tu." - nu fac misto ci din contra orice raspuns care mi se pare bun si interesant mi-l notez citandu-l.
Eu zic ca viata e alcatuita din momente:frumoase,dar și mai puțin frumoase. Uneori, am o zi asa de buna și îmi zic ca viata e asa de frumoasa, iar alteori mi se pare groaznica, dar vezi tu, daca nu trecem prin anumite momente proaste...nu ne putem maturiza.Eu asociez viata cu un film:cred ca niciun film din toata lumea asta nu e perfect,adică în unele sunt actori nu tocmai talentați,în altul sunt multe detalii plictisitoare,dar,în ansamblu, e frumos.E un probiect foarte muncit, cu mici scăpări și detalii, dar e frumos în ansamblu.
Asa ca eu zic ca dacă ți s-a întâmplat ceva nașpa, ar trebui sa vezi viata tot în roz.Ala e doar un detaliu mărunt
AvalohAlyn întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: