| Geanin a întrebat:

Cum credeti ca este viata dupa moarte? Cum oare te simiti? Vreau sa vad cum gandeste fiecare?

42 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

"viata dupa moarte"
Un negru alb avea in mana o piatra de lemn.

| Shammal a răspuns (pentru Hombre):

Michael jackson avea in mana o fosila laughing

| Shammal a răspuns:

Depinde de fiecare in parte cum se simte, in functie de constiinta si intelegerea pe care o are atunci cand moare, de ex fantomele sunt oameni ce nu vor sa paraseasca inca acest taram si se mai invat paici;
personal dupa tranzitie o sa trag "o gura de aer" si o sa ma intorc inapoi pe paman

| Mădă0611 a răspuns (pentru Shammal):

Crezi in rai si iad?

| Shammal a răspuns (pentru Mădă0611):

Nu, inteleg conceptul

| RAY a răspuns:

Neroni mor unul dupa altu, apare o lumina alba puternica apoi gata adio si atat, nu exista viata de dupa bucurate de viata asta e ultima si singura

| anonimg a răspuns:

"Va rataciti! Pentru ca nu cunoasteti nici Scripturile, nici puterea lui Dumnezeu." (Matei.22:29)

| Mădă0611 a răspuns:

Banuiesc ca ti s-a intamplat sa iti povesteasca parintii ceva din copilaria ta si sa nu iti amintesti deloc, nici dupa ce iti dau multe detalii, la fel se intampla daca o sa iti pierzi memoria, la fel o sa fie dupa ce mori, o sa se stearga totul, dar de tot si pentru totdeauna.

http://www.youtube.com/watch?v=MzRMI1777ro

| sublime89 a răspuns:

Te simti ca mancat de viermi laughing

| Dariusuu a răspuns:

Cred că există ceva după moarte, nu trebuie să se termine aşa.
Adică mă gândesc la cei care au iadul pe pământ în fiecare zi, nu ar fi corect, şi n-are nici logică.

Mă întreb de multe ori, dar la ce folos?

Încă nicio persoană nu a dovedit că există viaţă după moarte dar eu cred că există ceva, totuşi...

| ErrorFound a răspuns:

N-am de gand sa aflu vreodata.
Pana la 80 de ani, vreau sa ajung la stadiul de nemuritor prin tehnologie, daca e posibil.
Pana atunci, si daca e cazul, ma refugiez in spiritualitate.

| suffarstar a răspuns:

Exista doua elemente importante ce definesc cuvantul OM : corp si suflet. (mai sunt si alte corpuri, dar nu intram in asta) Cand corpul moare, sufletul trece intr-o dimensiune infinita. Si aici depinde, daca ai avut sufletul impacat si salvat poti trece in fericire vesnica.Corpul e muritor, sufletul e etern.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci, am sa merg la portile raiului si am sa bat
- Baaa, careva p'acoloshea?
-Da, ce doresti, imi va raspunde careva care e p'acoloshea
-Femei este?
-Nu
-Bautura este?
- Nu
- Barbut este?
- Nu
-Atunci scrieti bre ca este inchis pentru renovare. Si plec la usa urmatoare

| wtxwhdxifdjebdd a răspuns:

Ori nu mai simti nimic, ori abia atunci simti cu adevarat.

| Xenya a răspuns:

Nu exista viata dupa moarte.Atata timp ce esti mort este imposibil sa ma traiesti dupa.
Afirmatia este ilogica deoarece nu are sens.

| Shammal a răspuns (pentru Xenya):

Cea ce observi tu ca moare este corpul fizic, (care nu moare pur si simplu se transforma) acesta este un intrument pe care-l folosesti pentru a experiemta viata pe planeta pamant sub aceasta forma; tu esti, existi iar existenta are o singura calitate acea de a exista

| Xenya a răspuns (pentru Shammal):

Buna!
Eu am vrut sa spun ca atunci cand corpul fizic inceteaza din activitate, putem spune ca nici sufletul/fiinta noastra nu mai este activa,(deci pica din start ideea de rai/iad sau chiar reincarnare).Cel putin eu asa cred, ca toate astea sunt spuse pentru oamenii indoctrinati in religie.Ei au impresia ca D-zeu lor ii duce in rai sau iad(pentru rasplate sau pedeapsa) si uite asa exista termenul de"viata dupa moarte"
O noapte linistita! happy

De unde poti spune ca nici spiritul? daca existi acum, ai existat si vei exista, n-are legatura cu nici un zeu, religie...

Imi este greu sa cred ca am existat si ca voi mai exista...

E firesc pentru ca privesti prin perspectiva personalitatii tele, aspectul prin care vorbesti cu mine si toate credintele si prejudecatile acumulate; observa natura unde totul este ciclic, cosmosul, nu ai nici un exemplu in jurul tau in care un element, orice este anihilat total, eliminat din existenta; schimbarea, transformarea este constanta

Da,ai dreptate.Toate lucrurile care ne inconjoara sunt in continua transfoarmare.
Dar de unde putem sa fim siguri ca dupa moartea fizica umana, nu ramanem acolo in pamant(sau cenusa, dupa caz)? De unde putem sa stim ca "sufletul" nostru nu moare odara cu noi?

Putem fi siguri atunci cand vom avea experienta, cand vom calatorii intre dimensiuni, cand constiinta noastra va cuprinde aceasta realitate extinsa. Pana la experienta directa poti observa experienta altor oameni ce fac asta deja; poti sa te intrebi pe tine ca spirit: ce exista dupa moarte?! exist dincolo de aceasta viata?! eu spun ca insasi constientizarea intrebarii e un indiciu in sine, nu poti sa-ti imaginezi ceva ce nu exista, non-existenta

Non-existenta?! sa ma gandesc o secunda...
O pot compara cu un somn profund in care nu visezi nimic.Am dreptate?
Poti sa imi dai un exemplu de experienta altor persoane? Imi este imposibil sa imi imaginez asa ceva...

tongue intotdeauna visezi cand dormi insa nu-ti amintesti;
cauta: Robert-Monroe - Calatorii Extra corporale, Paramhansa Yogananda - Autobiografia unui yoghin, Pretending to be a Human - Steave Rother, uitete prin primele 2 carti si vei vedea exemplu de experienta, citeste despre cele 3 persoane

Multumesc pentru recomandare.Promit ca o sa imi fac tema tongue

| ViseleSmulgGratii a răspuns:

Asta este o intrebare inutila, nu ti-o spun cu rautate.

Multi atei vor afirma(desi este doar o parere) ca viata dupa moarte nu exista, iar crestinii vor fi luati peste picior daca deschid gura.

Pierdere de timp si consum inutil de energie.

Răspuns utilizator avertizat
| sergiu2 a răspuns:

Eu cred ca spiritul e creat pentru a se perfectiona. probabil dupa ce spiritul se perfectioneaza pe pamant, ( daca nu a invatat ce ii trebuie se aplica reincarnarea pana ce spiritul devine mai superior) spiritul ajunge in alte dimensiuni in care trebuie sa acumuleze informatii. asta probabil pana ce isi va indeplini scopul (asta cred eu )

| Victoria275 a răspuns:

Inca treiesti dar nu pe pamant. Abia atunci simti viata pulsandu-ti in vene...

| Alexu9696 a răspuns:

Cum sa te simti daca tu nu mai existi?

Viata dupa moarte nu exista...

| Stefi21 a răspuns:

Daca exista moarte nu are cum sa existe viata dupa moarte.

| Stefi21 a răspuns:

Tu crezi ca exista viata inainte de moarte? Vei avea destul timp sa te gandesti cand vei muri daca exista sau nu viata dupa moarte. Spune un cunoscut mistic, Osho:Adevarata intrebare nu e daca exista viata dupa moarte, ci daca sunt cu adevarat viu inainte de moarte.happy

| Gefox a răspuns:

Eu vreau sa fiu nemuritoare. nu vreau sa mor. E prea frumoasa viata pe pamant

| CristinaValentina a răspuns:

"Adam si Eva", Liviu Rebreanu.
Cam subiectul asta il trateaza, plus tema metempsihozei, mitul androginului and stuff.

| ღMaryaღ a răspuns:

O viata pustie fara prieteni!

| cobraSangerie a răspuns:

Eu cred ca daca avungi in rai e bine tot ce iti doresti si ori ce imiginativa poate poti avea calculator sau ori ce si in iad nu vreau sa ma gandesc

| Ikys a răspuns:

Nu exista viata dupa moarte.

| Shammal a răspuns (pentru Ikys):

Presupunem prin absurd ca Nu exista viata dupa moarte, dar inainte de viata ce exista? ai o viata intre doua morti? big grin

| marionettebbb a răspuns:

Viata de dupa moarte, cred eu, este doar o alta etapa in evolutia noastra ca fiinte. nu putem sa o descriem pentru ca logica actuala nu ne permite asa ceva. eu cred ca este modalitatea prin care ne eliberam de trup. e ca o trecere in dimensiunea in care nu exista doar lungime, latime si inaltime. greu de conceput pentru ca creierul este programat in aceasta societate si suntem cam blocati in a gandi liber, de aceea credem in cele 2 opinii existente: 1.nu exista viata dupa moarte 2. teoria cu raiul si iadul... parerea mea este ca viata e doar o trecere spre ce va urma, spre o lume mai profunda decat ne imaginam

| Allexandra20 a răspuns:

Citeste Apocalipsa.

| Urdea_Dan_1990 a răspuns:

Nu exista viata dupa moarte! Dar cred ca si acolo sunt femei laughing