Tu crezi ca exista viata inainte de moarte? Vei avea destul timp sa te gandesti cand vei muri daca exista sau nu viata dupa moarte. Spune un cunoscut mistic, Osho:Adevarata intrebare nu e daca exista viata dupa moarte, ci daca sunt cu adevarat viu inainte de moarte.
N-am de gand sa aflu vreodata.
Pana la 80 de ani, vreau sa ajung la stadiul de nemuritor prin tehnologie, daca e posibil.
Pana atunci, si daca e cazul, ma refugiez in spiritualitate.
"Adam si Eva", Liviu Rebreanu.
Cam subiectul asta il trateaza, plus tema metempsihozei, mitul androginului and stuff.
Eu cred ca daca avungi in rai e bine tot ce iti doresti si ori ce imiginativa poate poti avea calculator sau ori ce si in iad nu vreau sa ma gandesc
Viata de dupa moarte, cred eu, este doar o alta etapa in evolutia noastra ca fiinte. nu putem sa o descriem pentru ca logica actuala nu ne permite asa ceva. eu cred ca este modalitatea prin care ne eliberam de trup. e ca o trecere in dimensiunea in care nu exista doar lungime, latime si inaltime. greu de conceput pentru ca creierul este programat in aceasta societate si suntem cam blocati in a gandi liber, de aceea credem in cele 2 opinii existente: 1.nu exista viata dupa moarte 2. teoria cu raiul si iadul... parerea mea este ca viata e doar o trecere spre ce va urma, spre o lume mai profunda decat ne imaginam
Eu cred ca spiritul e creat pentru a se perfectiona. probabil dupa ce spiritul se perfectioneaza pe pamant, ( daca nu a invatat ce ii trebuie se aplica reincarnarea pana ce spiritul devine mai superior) spiritul ajunge in alte dimensiuni in care trebuie sa acumuleze informatii. asta probabil pana ce isi va indeplini scopul (asta cred eu )
AvalohAlyn întreabă: