| AvalohAlyn a întrebat:

Cum credeti ca trebuie traita viata ca sa iti fie BINE si sa fii FERICIT?
Dati-i drumul la filosofii de viata.

6 răspunsuri:
| VelaJohnny a răspuns:

Urmand anumite principii si fara sa le incalci. Eu am ales pe cele ale creatorului, de exemplu principiul „cum ii tratezi pe ceilalti, asa vei fi si tu tratat" (nu suna fix asa dar despre asta e vorba, Isus a spus asta, si daca nu ma insel si Solomon) si aplicandu-l, sincer sa fiu nu am avut probleme, desi eram intr-un grup de baieti, cei de langa mine erau injurati de catre baietii care veneau, iar eu dadeam mana cu ei si ne intrebam cum suntem, desi eram printre cei injurati...asta ar fi un principiu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fericirea in viata depinde, in primul si in primul rand, de lucruri asupra carora noi nu avem niciun control. Asa ca, in functie de conditii, unii oameni vor fi mai des fericiti, altii mai rar si altii niciodata, indiferent de alegerile pe care le vor face. Evident ca si noi putem face alegeri care sa ne apropie sau sa ne indeparteze de acest scop dar problema cu alegerile este ca nu asigura nimic. O alegere care pare de bun simt si nu pare sa prezinte niciun risc se poate dovedi fatala in momentul in care va fi aplicata. Factorul determinant este si va ramane mana de carti pe care o ai la nastere. Cum arati, mentalitatea pe care ti-o vor insufla ai tai, conditiile in care vei fi crescut, sansele care ti se vor oferi de cei care iti controleaza destinul si capacitatea ta de a asimila ideile si de a le pune cap la cap. Fara toate astea ai nevoie de un miracol ca sa ai sanse la o viata satisfacatoare.

| Inferno a răspuns:

De ce ai atasa fericirii o functie atat de instabila precum viata?

| 6684464 a răspuns:

Un stil de viata sanatos + prieteni + cariera de succes = ce ai intrebat tu.

| alexandrualind a răspuns:

Sa fii destept si cinstit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu exista niciun mod anume de a trai viata. Nu o poti controla, asa cum a spus si cineva mai sus, chiar 2 useri au spus-o.
Viata e dificila si peste capacitatea oricarui om de a putea s-o controleze, numai daca nu cumva omul e atat de precaut in asa hal incat n-a simtit ca a trait viata cu adevarat vreodata, caz in care nu esti fericit cu adevarat.