Ne-a creat ca sa se bucure de fiinta umana sa traim viata si doar atat. Pe o parte viata e o pierdere de timp dar daca tot traim ne facem si viciile necesare fara sa trecem pragul.
Dumnezeu a adus in existenta legile fizicii deci inainte de acel punct noi nu putem stii nimic. In ce scop? Probabil sa acopere locurile libere lasate de demoni dupa decaderea lor.
Exista dovezi. Stim ca pamantul are varsta aproximativa de 4.5 miliarde de ani iar omul a evoluat dintr-un stramos comun al primatelor (superioare). Daca chiar vrei sa te documentezi poti cauta pe wikipedia sau uita-te la cateva documentare. Aceste doua subiecte sunt mult prea vaste si raspunsul nu il vei gasi pe TPU.
Cand o sa construiasca masina timpului o sa ai si raspunsurile exacte la intrebarile tale
Pai...nu cred ca D-zeu ne-a creeat. apoi e distanta foarte mare de timp ca sa stim exact cum s-a format universul.de unde se trage omul(cu toate ca eu cred ca suntem creeati de o specie mult mai avansata decat noi...nu am evoluat din maimuta!)
MaiaTeresa întreabă:
anonim_4396 întreabă: