| AvalohAlyn a întrebat:

Cum definiti voi, metaforic, moartea?

17 răspunsuri:
| Malvina24 a răspuns:

Viata de dincolo de acesta!

| cristi202 a răspuns:

Marea despartire
Cea care nu iarta pe nimeni
Doamna cu coasahappy

aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Pentru mine moartea este o poartă, o uşă închisă, cândva voi afla ce este dincolo-neantul, un alt nivel al jocului, o lume nouă, răspunsul la toate întrebările mele din timpul vieţii ori numai zidul, cărămidă peste definitivă cărămidă...

| ady2607 a răspuns:

Inceperea unei noi experiente. Viata este una, moartea este a 2-a si poate mai sunt si altele de care noi nu avem habar. Nu stiu. Am zis si eu! happy

| Ekkaterinna a răspuns:

Pai moartea e un lucru care oricat de mult te-ai ruga sa nu se intample, se intampla atunci cand te astepti mai putin.

| m4them4tic a răspuns:

Pentru mine moartea reprezinta etapa prin care e absolut necesar sa trec pentru a putea afla ce se afla dincolo

| Sebby_6032 a răspuns:

Un individ imbracat in negru cu o coasa in manahee hee

| Razvan a răspuns:

Un eveniment normal care vine mai devreme sau mai tarziu in functie de evenimente. Daca o cauti cu lumanarea vine mai devremehappy
Nu e ceva tragic, e chiar ceva bun daca stai sa te gandesti la ce te asteapta dincolo de viata astahee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aici pot defini din privinta crestinilor: marea judecata.

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Stiu doar ca este sfarsitul vietii, antipodul nasterii. Prea putine detalii ca sa imi permit metafore. Cum zicea aqualuna - o usa inchisa: catre undeva de unde nu te intorci, dupa care toti am vrea sa stim ce se intampla, toti vom afla oricum, dar pe care nimeni nu vrea s-o deschida (si totusi unii cam forteaza clantahee hee ).

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Pentru majoritatea dintre noi reprezinta doar sfarsitul vietii, pentru altii un nou inceput, cert este ca nimeni nu s-a intors sa ne spuna cum este "dincolo ".

| tortulet a răspuns:

Moartea? este evenimentul trecerii in nefiinta, dincolo nu mai este nimic (constient)

| anad a răspuns:

Este un mister, momentul, pe care nu-l cunoaste nimeni, in care se distruge unitatea profunda a fiintei omenesti:sufletul si trupul se despart.

| Vizitiul a răspuns:

O flacara stinsa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Casa dulce casa.

| ania a răspuns:

E poarta dincolo de care te confrunti cu Dumnezeu fata in fata.

| madaa a răspuns:

Dupa moarte incepe adevarata viata aici suntem dati sa ne jucam fiecare rolul dupa cum ne este scriswinking

Întrebări similare