| Iadhira a întrebat:

Cum definiţi voi tristeţea?

Răspuns Câştigător
| LoveOfWisdom a răspuns:

Tristetea este mesagerul suferintei, iar suferinta pura, ajunsa pana la paroxism, este singura cale prin care un om poate intelege si trai, mai apoi, fericirea deplina. Cel care nu a suferit macar o data in viata, si n-a explorat acel taram al durerii, nu va putea percepe fericirea. Nu te lasa invinsa de momentele de tristete, ori de clipele in care suferi, gandeste-te la aceste clipe ca la niste "etape" prin care sufletul tau trebuie sa treaca, pentru a putea percepe fericirea.

17 răspunsuri:
| elena a răspuns:

Foarte trist.

| mmeee79 a răspuns:

Tristetea?

E un sentiment atat de amar.ca oricine il poate vedea pe fata si in ochii tai.

Tristetea?

E asa de contagioasa,mai contagioasa ca varicela. Daca stai langa o persoana, cel mai probabil e ca o s-o ia si el(tristetea).

Tristetea?

Prin ea, obrajii nostri se brazdeaza de lacrimi...care curg in jos, atingand pamantul.

Tristetea?

E acel lucru prin care te doare sufletul.si parca iti iese inima de durere din piept.

Tristetea?

E neplacuta.E trista...e...TRISTETEA!

| dellyutzaaa123 a răspuns:

Atunic cand inima iti e trista si simti ca iubirea s-a ofiit si ca nimeni nu iti e aproape, cand simti ca sufletul tau e gol si ca ar avea nevoie de cineva cand tu iubesti pe cineva si ca prin minune s-a intamplat ceva rau cu personnna iubita, trandafirul din inima ta tocmai te-a strapuns cu ghimpi si lacrima ti-a dat. Tristetea nu poate i explicata in cuvinte este un sentimnet inimaginabil care trece pe la toti! Tristetea o definesc ca pe o un trandafir cu ghimpii ascutiti tu esti trandafirul iar ghimpii tristetea si ghimpii si-au aratat adevarata fata si tu esti inconjurata de tristete.Cand calci pe niste nori pufosi ii poti numi fericire iar cand deodata a inceput sa ploua si din pamant au iesit tepi si calci pe ei cu sufletul nu cu corpul! Acest lucru nu poate fi spus. Tristetea este de nedescris.

| Iadhira explică (pentru dellyutzaaa123):

Frumoase metafore, presupun că ai trăit aceste lucruri, dar nu e definiţia pe care o vreau eu, îmi trebuie ceva ce-ţi transmite un mesaj, te ajută să uiţi de acest sentiment, să te descarci de tot şi să te înalţi fără a băga în seamă supărările, ceva care să te atingă în suflet!

| DorelSudoru a răspuns:

O bucurie mai neinteleasa...sau inteleasa doar de putini

| Iadhira explică (pentru DorelSudoru):

Îţi place să suferi?

| DorelSudoru a răspuns (pentru Iadhira):

Nu asta era ideea... vroiam sa zic ca orice tristete cat de mare e se poate transforma intr-o bucurie daca sti cum

| revelatia2003 a răspuns:

Starea mea generala. Pot sa spun ca tot timpul sunt trist. Depresia este o stare obisnuita pentru mine...

| Bogdanux a răspuns:

Absenta fericirii.

| Remus82 a răspuns:

O stare de rauwinking

| Iadhira explică:

Oamenii proşti sunt trişti?laughing Acum înţeleg răspunsul tău de la cealalta întrebare. Dacă ai o problemă poţi să n-o bagi în seamă? Mai gândeşte-te.

| Iadhira explică:

Ce n-aş da să pot fii ca tine.hee hee

| shadovv a răspuns:

Componenta a sufletului ce determina nelinistea transcendenta.

| Iadhira explică:

Lumea în care trăiesc, nu pot fi indiferentă, în schimb alţii pot.

| Iadhira explică:

Atunci nu se poate să nu-mi pese. Ştii tu vreo metodă?

| Iadhira explică:

Şi dacă ceilalţi nu o să mă accepte egoistă? Tot îl vezi ca pe o calitate?

| Alexandraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Lipsa fericirii

Întrebări similare