| pastru009 a întrebat:

Cum definiti voi un secret? Va suna cunoscut termenul "Farmecul secretului"?
Dau funda celui ce intelege.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Secret = ceva ascuns oamenilor.

Fiecare secret are farmecul lui. Ca si in cazul magiei. Odata ce secretul e dezvaluit intreg numarul va parea ceva banal, plictisitor, pentru care nu merita nicio secunda din timpul tau pretios. Si nu vorbim doar de magie, si in general. Unele secrete trebuie sa ramana secrete, astfel isi pierd tot farmecul.

Probabil ai observat si tu. Cu cat un lucru este mai misterios, cu atat este mai frumos.

| pastru009 explică (pentru anonim_4396):

Buna.In sfarsit a raspuns cineva corect si foarte frumos ai compus.Eu stiam deja dar voiam sa vad cat dureaza pe site-ul asta, sa dea cineva un raspuns ca al tau.A durat 2 zile, dar merita ca ti-am vazut raspunsul si este preferatul meu.

7 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Un ceva învăluit în mister, o enigmă.

| Musique a răspuns:

Un secret e o enigmă care nu se împărtășește cu ceilați și despre care nu se discută.

| ErrorFound a răspuns:

Secret=un lucru care poate strica imaginea si/sau persoanei ce il poseda/detine.

Banuiesc ca da...Adica toti vor sa afle ceva ce nu ar trebui.

| ViseleSmulgGratii a răspuns:

Farmecul e acel ranjet care te incearca la gandul "Ba, asta nu stie ca...hihihi".

| Birlik65 a răspuns:

Secret=Care este ținut ascuns, care rămâne necunoscut, nedivulgat; confidențial...acesta este farmecul...

| AndrrreaDeea a răspuns:

Secretul este un lucru ascuns, nestiut de multa lume, este ceva confidential, ceva care tine doar de tine si nu ar trebui sa intereseze pe nimeni altcineva

Întrebări similare