O persoana neinteleasa. Nu inteleg de ce apa se transforma in vapori (asta daca nu stiu) si-mi spun in minte: "ce bizar, ciudat!" Asa si cu oamenii..."ciudati".
Nu cred ca exista persoane ciudate ...doar diferite
si atunci poate si eu ma pot considera ciudat
Buna
Persoanele nu sunt ciudate.Ciudate sunt doar intamplarile pe care le fac aceste persoane.Intr-adevar lumea este diferita, dar in niciun caz nu poti spune de rau unei persoane.Descriu persoanele dupa ceea ce fac ele.
Sper ca te-am ajutat
Persoanele ciudate pentru mine sunt majoritatea celor ce se prezinta in ziua de azi.
Cineva ciudat pentru acele persoane sunt eu.
Pai cum poti sa descrii o persoana ciudata din moment ce deja o descrii? Ciudat ce-i drept nu inseamna mereu ceva rau poate sa aiba sensul de a fi diferit. Depinde de ce face persoana in cauza sa fie ciudata. De altfel nu inteleg ce poti sa descri.
Fiecare suntem ciudati, dar intr-un mod mai special, aparte eu sunt ciudata, ma gindesc de vreo patru ori la un cuvant inainte sa-l spun, el este ciudat ca e mic si Doamne cate ii incape in capul ala."Ciudatenia" ca sa spun asa este un caracter ce descrie o persoana, latura adevarata, sau cea necunoscuta. Vai, Doamne ce raspuns ciudat am mai dat si eu. Chiar si raspunsul meu e un pic ciudat